'GASTRONOMİ VE MEDYA' KONFERANSI GERÇEKLEŞTİ
Sapanca.com.tr bugün 421 kez ziyaret edildi.
Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Sapanca Turizm Fakültesinde "Gastronomi ve Medya" konulu konferans düzenlendi.
Okul konferans salonunda düzenlenen etkinliğe, Executive Chef ve TV Yapımcısı Öğr. Gör. Esat Özata ile Executive Chef ve TV Yapımcısı Serkan Bozkurt konuşmacı olarak katıldı.
Gastronomi Sohbetleri serisinin ilki olan etkinlikle şefler, başarılı kariyerlerini ve mesleki deneyimlerini katılımcılarla paylaşırken, katılımcılarda merak ettikleri soruları şeflere yöneltti.
Fakülte Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Şevki Ulama'nın moderatörlüğünde gerçekleşen etkinlikte, Fakülte Dekanı Prof. Dr. Mehmet Sarıışık katılımcılara teşekkür ederek, üniversite-sektör buluşmalarına devam edeceklerini söyledi.
SAPANCA GAZETESİ
'GASTRONOMİ VE MEDYA' KONFERANSI GERÇEKLEŞTİ: Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Sapanca Turizm Fakültesinde "Gastronomi ve Medya" konulu konferans düzenlendi.

AHMET YILDIZ YATILI ERKEK KUR'AN KURSUNDA EĞİTİM ÖĞRETİM BAŞLADI
SUÇ ÖRGÜTÜNE YÖNELİK OPERASYON: 12 GÖZALTI
SAPANCA'DA ÖZEL BİREYLER DOYASIYA EĞLENDİ
SAPANCA GENÇLİK MERKEZİ ÖZEL BİREYLER İÇİN ETKİNLİK DÜZENLEDİ
ANESTEZİ UZMANI MAHSUM MAZLUM MENTEŞ HİZMET VERMEYE BAŞLADI
