''EKMEK SANATI'' SAPANCA'DA KONUŞULDU
Sapanca.com.tr bugün 6.391 kez ziyaret edildi.
Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi (SUBÜ) Sapanca Turizm Fakültesi'nde "Ekmek Sanatı" başlıklı konferans düzenlendi.
Gastronomi ve Mutfak Sanatları bölümünün geleneksel hale getirdiği "Gastronomi Sohbetleri"nin dönem finali "Ekmek Sanatı" başlıklı konferansta gerçekleşti.
Yazar, ekmek ustası ve Tohum Platformu kurucusu Mine Ataman'ın katılımıyla gerçekleştirilen etkinlik fakülte öğrencileri ve akademisyenleri tarafından ilgiyle takip edildi.
Konferansta tarihsel süreçte tahıl ve ekmek üretimi, yerli tohum üretim ve ıslahı gibi konular ele alındı.
Etkinlik sonunda Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Sarıışık tarafından Mine Ataman'a teşekkür plaketi takdim edildi.
SAPANCA GAZETESİ
''EKMEK SANATI'' SAPANCA'DA KONUŞULDU: Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi (SUBÜ) Sapanca Turizm Fakültesi'nde "Ekmek Sanatı" başlıklı konferans düzenlendi.

AHMET YILDIZ YATILI ERKEK KUR'AN KURSUNDA EĞİTİM ÖĞRETİM BAŞLADI
SUÇ ÖRGÜTÜNE YÖNELİK OPERASYON: 12 GÖZALTI
SAPANCA'DA ÖZEL BİREYLER DOYASIYA EĞLENDİ
SAPANCA GENÇLİK MERKEZİ ÖZEL BİREYLER İÇİN ETKİNLİK DÜZENLEDİ
ANESTEZİ UZMANI MAHSUM MAZLUM MENTEŞ HİZMET VERMEYE BAŞLADI
