ZELİHA İREZ'DEN SULTANAHMET'TE EGE RÜZGARI
Sapanca.com.tr bugün 368 kez ziyaret edildi.
Four Seasons Sultanahmet'te bir süredir devam eden "Yöresel yemekler ve şefler" konseptinin mayıs ayı konuğu Ege yemekleri ve Şef Zeliha İrez oldu.
Eski milli atlet, Sapanca'daki Zeliş'in Çiftliği'nin sahibi ve Alaçatı'da restoranı olan Zeliha İrez, otelin mutfak ekibiyle birlikte geleneksel Ege mutfağına kimi zaman sadık kalarak, kimi zaman yerel ürünleri yorumlayarak lezzetli ve yaratıcı yemeklere imza attı.
İrez'in hazırladığı Ege mutfağına özgü erik soslu pancar, sinkonto, havuçlu fava, zeytinyağlı çağla, çalkalama, tahinli patlıcan salatası, sıyırma, çığırtma, yabani otlu börek, sarhoş sardela, Rum usulü dana dil gibi yemeklere Mayıs ayı boyunca sadece Four Seasons Sultanahmet'te.
SAPANCA GAZETESİ
ZELİHA İREZ'DEN SULTANAHMET'TE EGE RÜZGARI: Four Seasons Sultanahmet'te bir süredir devam eden "Yöresel yemekler ve şefler" konseptinin mayıs ayı konuğu Ege yemekleri ve Şef Zeliha İrez oldu.

AHMET YILDIZ YATILI ERKEK KUR'AN KURSUNDA EĞİTİM ÖĞRETİM BAŞLADI
SUÇ ÖRGÜTÜNE YÖNELİK OPERASYON: 12 GÖZALTI
SAPANCA'DA ÖZEL BİREYLER DOYASIYA EĞLENDİ
SAPANCA GENÇLİK MERKEZİ ÖZEL BİREYLER İÇİN ETKİNLİK DÜZENLEDİ
ANESTEZİ UZMANI MAHSUM MAZLUM MENTEŞ HİZMET VERMEYE BAŞLADI
