YILMAZER: 'HER ZAMAN YANINIZDAYIZ'

Sapanca Engelliler Derneği Başkanı ve Sapanca Meslek Yüksekokulu Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümü öğrencileri, Sapanca Belediye Başkanı Doç. Dr. Aydın Yılmazer'i ziyaret etti.

"Başarı Engel Tanımaz" adında bir proje gerçekleştirmek istediklerini ifade eden Sapanca MYO Öğrencisi Gülay Yıldız, "Türkiye'de sadece Zonguldak Ereğli ilçesinde bulunan engelli oturarak voleybol takımının ikincisini Sapanca ilçemize kurmak istiyoruz. Engelli olmak ne başarıya, ne sanata, ne yaşama, ne spora, ne de yaşam mücadelesine engel değil" dedi.

"ENGELLİLERİN YANINDAYIZ"

Sapanca Belediye Başkanı Doç. Dr. Aydın Yılmazer; "Toplum olarak en önemli sorumluluklarımızın başında, engelli vatandaşlarımızın sorunlarına sahip çıkmak, çözümler üretmek, onların yaşama sevincini yitirmeden mutlu bir yaşam sürmeleri için çaba sarf etmek geliyor. Her zaman engelli vatandaşlarımızın yanında olmaya çalışıyor, onların hayatlarını kolaylaştıracak projeler üretiyoruz. Hepimiz bir gün engelli olabiliriz ve her an bunun bilinciyle yaşamalıyız. Engelli kardeşlerimize hayatlarını normal bir şekilde sürdürmeleri adına imkanlar dahilinde destek verdik ve vermeye devam edeceğiz" diye konuştu.

ERTUĞ'DAN BAŞKANA TEŞEKKÜR

Desteği için Sapanca Belediye Başkanı Aydın Yılmazer'e teşekkür eden Sapanca Engelliler Derneği Başkanı Cemil Ertuğ, "Belediye başkanımızdan engelliler için asansörlü servis aracı talep etmiştik. Kendisi bizleri kırmayıp kısa sürede bu aracı ilçemize kazandırdı ve bizlerden büyük dua aldı. Araç 3 ayda 170 kardeşimizin ihtiyaçlarını karşılamada vesile oldu. Ayrıca daha önce bizler için hizmete alınan asansörlü gezi otobüsü, Çarşıiçi Projesinin engellilere uygun şekilde dizayn edilmesi, engelli çocuk parkı ve yapılacak olan engelli tuvaletleri için her zaman yanımızda olduğu için tüm engelliler adına teşekkür ederim" dedi.