YILDIZLAR KARMASI

Sapanca'nın önemli isimleri; her hafta düzenledikleri halı saha karşılaşmasında siyasi görüşlerini ve işlerini bir kenara koyup, kozlarını sahada paylaşıyor.

AK Parti Sapanca Belediye Başkan Adayı Özcan Özen, Saadet Partisi İl Yönetim Kurulu Üyesi Süleyman Pulat, Sapanca eski Noteri Mehmet Ermiş, SOFFDER Başkanı Fahri Arkan, Belediye Plan Proje Müdürü İbrahim Özen, Sapanca sporunun önde gelen isimlerinden Engin Tanta, ilçe siyasetinin önemli simalarından Hasan İlter ve Sapanca'nın renkli isimlerinden Zeki Tan ve ilçenin önde gelen isimleri, her hafta halı saha karşılaşmasında bir araya geliyor. Gruba çoğu zaman CHP Sapanca Belediye Başkan Adayı Cengiz Çiçek'te eşlik ediyor.

Her hafta düzenli olarak maç yaptıklarını belirten Özcan Özen, "Sapanca bir anlamda çok küçük bir anlamda ise çok büyük bir yer. Farklı iş kolları, siyasi düşünce veya ortamlarda olsak ta hepimiz Sapancalıyız. Sapanca'nın suyunu içiyor ekmeğini yiyoruz. Gerek ben gerekse ağabeylerim, kardeşlerim ve arkadaşlarım hep birlikte güzel zaman geçirip aynı zamanda da spor yapıyoruz. Buda Sapanca'nın büyüklüğü diyelim" dedi.