YENİ ENCÜMEN VE KOMİSYON ÜYELERİ BELLİ OLDU

Sapanca Belediye Meclisi Nisan ayı olağan toplantısında 1-5 yıl aralığında görev yapacak çeşitli komisyon, birlik ve encümen üyeliklerinin seçimi gerçekleşti.

1 VE 2. MECLİS BAŞKAN VEKİLİ

Sapanca Belediye Meclisi yeni üyeleri ile ilk toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıda

ilk olarak gizli oylama ile 2 yıl süreyle görev yapacak Meclis 1. ve 2. Başkan Vekillerinin seçimi gerçekleşti.

Kapalı zarf usulü ile yapılan oylamada, 14 oyla Abdullah Şahin 1. Başkan Vekili oldu. 2. Başkan Vekili için yapılan oylamada ise tüm meclis üyelerinin oyunu alan Atilla Eker 16 oyla 2. Başkan Vekili seçildi.  

DİVAN KATİPLERİ

Toplantının 2. maddesinde gizli oylama ile 2 yıl süreyle görev yapacak Divan Katiplerinin seçimi gerçekleşti.

Kapalı zarf usulü ile yapılan oylamada 12 oy alan Büşra Duygu Alptekin ve 12 oy alan Elif Uzun meclisin yeni katipleri oldu. Yedek üyeler ise Enes Serdar, Müjgan Gençer, Erdem Şıkkibar ve Şevki Burak Koç oldu.

ENCÜMEN ÜYELERİ

Toplantının 3. Maddesinde gizli oylama ile 1 yıl süreyle görev yapacak Encümen Üyeleri'nin seçimi gerçekleşti.

Kapalı zarf usulü ile yapılan oylamada 12 oy alan Abdullah Şahin ve 12 oy alan Mustafa Yıldız belediye encümeni asil üyeleri oldu. Encümenin yedek üyeleri ise Cemal Topçu, Müjgan Gençer, Erdem Şıkkibar ve Şevki Burak Koç'tan oluştu.

İHTİSAS (İMAR) KOMİSYONU

Toplantının 4. Maddesinde gizli oylama ile 1 yıl süreyle görev yapacak olan Belediye İhtisas (İmar) Komisyonu Üyelerinin seçimi gerçekleşti.

Kapalı zarf usulü ile yapılan oylamada; 12 oy alan Ömer Susran Hunca, 12 oy alan Büşra Duygu Alptekin,  12 oy alan Elif Uzun, 12 oy alan Etem Tiryaki ve 4 oy alan Nihat Arda Şahin İhtisas (İmar) Komisyonu Üyeliğine seçildi.

PLAN BÜTÇE KOMİSYONU

Toplantının 5. Maddesinde gizli oylama ile 1 yıl süreyle görev yapacak olan Plan Bütçe Komisyon Üyelerinin seçimi gerçekleşti.

Kapalı zarf usulü ile yapılan oylamada; 16 oy alan Cemal Topçu, 12 oy alan Fahri Arkan, 12 oy alan Enes Serdar, 12 oy alan Alperen Durmaz ile 4 oy alan Şevki Burak Koç, Plan Bütçe Komisyonun yeni üyeleri oldu.

MARMARA BELEDİYELER BİRLİĞİ

Toplantının 7. Maddesinde gizli oylama ile 5 yıl süreyle görev yapacak olan Marmara Belediyeler Birliği Meclis Üyeliği seçimi gerçekleşti.

Kapalı zarf usulü ile yapılan oylamada; 12 oy alan Ömer Susran Hunca asil üye olarak seçilirken, 12 oy alan Fahri Arkan, 4 oy alan Müjgan Cençer ve 4 oy alan Erdem Şıkkibar yedek üyeler oldular.

İPEKYOLU BELEDİYELER BİRLİĞİ

Toplantının 10. Maddesinde gizli oylama ile 5 yıl süreyle görev yapacak olan İpekyolu Turizm Kalkınma Birliği Meclisine üye seçimi gerçekleşti.

Kapalı zarf usulü ile yapılan oylamada; 12 oy alan Etem Tiryaki asil üye olarak seçilirken, 12 oy alan Cemal Topçu, 4 oy alan Müjgan Gençer ve 4 oy alan Erdem Şıkkibar yedek üyeler oldular.