YENİ EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI TÖRENLE BAŞLADI

2018-2019 Eğitim ve Öğretim Yılının başlaması sebebiyle Sapanca'da tören düzenlendi.

Sapanca Hükümet Konağı önünde düzenlenen törene, Sapanca Belediye Başkanı Doç. Dr. Aydın Yılmazer, İlçe Jandarma Komutanı Mehmet Kütük, Emniyet Müdürü Hakan İzmir, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Nuri Dede ve okul müdürleri katıldı.

Atatürk Anıtına çelenk sunması ve İstiklal Marşı ile başlayan törende konuşan Milli Eğitim Müdürü Mehmet Nuri Dede, yeni eğitim ve öğretim yılının tüm öğretmen ve öğrencilere hayırlı olması dileklerinde bulundu.

Sapanca'da 6 bin 900 öğrenci ve 450 öğretmenin ders başı yaptığını belirten Dede, "Sapanca İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü olarak; bir ülke için yapılacak en önemli yatırımın insana, özellikle de çocuklara ve gençlere yapılan yatırım olduğunun bilinciyle, temel eğitimden orta öğretime, mesleki eğitimden yaygın eğitime kadar çocuklarımızın iyi bir eğitim almaları için tüm imkanlarımızı seferber etmiş bulunmaktayız. 2018-2019 Eğitim ve Öğretim Yılının ülkemiz ve Sapancamız için hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyor; tüm öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve velilerimize başarı dolu bir yıl diliyorum" dedi.