YENİ BİNASINDA YENİ BÖLÜMLERİYLE AÇILACAK

2020-2021 eğitim ve öğretim yılında yeni binasında eğitim verecek olan Sapanca Lokman Hekim Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Yiyecek İçecek Hizmetleri ve Konaklama Seyahat Hizmetleri alanlarını da bünyesine kattı.

Sapanca Belediye Başkanı Özcan Özen ve Sapanca İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Nuri Dede, Yanık Mahallesi'nde yapımı tamamlanan ve Sapanca Lokman Hekim Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olarak faaliyet gösterecek olan yeni okul binasını ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Ziyaret sonrası açıklamalarda bulunan İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Nuri Dede,  eski adıyla Sağlık Meslek Lisesi olan Sapanca Lokman Hekim Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin bu yıl Yiyecek İçecek Hizmetleri ve Konaklama Seyahat Hizmetleri alanlarını da açarak eğitim öğretimine devam edeceğini söyledi.

Sapanca Lokman Hekim Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin bu yıl da adrese dayalı ve yerleştirme puanı ile öğrenci alacağını ifade eden Müdür Dede, "Turizmin ön planda olduğu Sapanca'da okulumuzun Yiyecek İçecek Hizmetleri ile Konaklama Seyahat alanları da eğitim yelpazesine katmasında dolayı mutluluk duyuyoruz. Bir meslek sahibi olmak, aynı zamanda da yükseköğrenime hazırlanmak isteyen tüm öğrencilerimizin okulumuzu tercih etmelerini bekliyoruz" diye konuştu.