YAZ KURSLARINA YOĞUN TALEP

Sosyal Gelişim Merkezi tarafından açılan yaz kurslarına Sapanca'da ilgi yoğun oldu. Kurslara kayıt yaptıran bin 100 öğrenci eğitimlere başladı.

Sapanca SGM tarafından açılan; temel dini bilgiler ve peygamberimizin hayatı, Kuran-ı Kerim ve değerler eğitimi, keman, gitar, bağlama, melodika, ritim, satranç, akıl oyunları, resim, tasarım - seramik, drama, grafik tasarım atölyesi, İngilizce, mutfak atölyesi, oyuncak atölyesi, gezi atölyesi, dikkat atölyesi, tezhip atölyesi, minyatür atölyesi, çizgi film ve animasyon atölyesi, maket yapımı atölyesi ve yaz kurslarına talep yoğun oldu.

Sapanca SGM İdari Sorumlusu Macit Özçelik, "Sapancalı hemşerilerimiz, çocuklarının gelişimine katkı sağlayacağını düşündüğü için 6 hafta sürecek yaz kurslarını ilgiyle takip ederek birden çok kursa çocuklarını kayıt ettirdi. Biz de bu ilgi ve alakadan dolayı farklı bir mutluluk yaşıyor, Sapanca'nın, Sakarya'nın hatta Türkiye'nin geleceği olan çocuklarımızın sosyal ve kişisel gelişimi yolunda hizmet etmenin sevincini derinden hissediyoruz." dedi.

Sapanca'da yaz tatilinin keyfini doyasıya çıkarmak isteyen öğrencilere yönelik kursalar, 10 Ağustos Cuma gününe kadar hafta içi her gün devam edecek.