YAZ KURSLARINA BİN 400 ÖĞRENCİ KATILDI

Sapanca Sosyal Gelişim Merkezi'nde yaz kursları sona erdi. Bin 400 öğrencinin yararlandığı yaz kurslarında, 7 – 14 yaş arası öğrencilere çeşitli branşlarda eğitimler verildi.

Temel dini bilgiler ve peygamberimizin hayatı, Kur'an-ı Kerim ve değerler eğitimi, keman, gitar, bağlama, ritim, satranç, akıl oyunları, resim, seramik taarım, drama, İngilizce, grafik tasarım, mutfak, oyuncak, gezi, dikkat, tezhip, minyatür, maket yapımı, çizgi film ve animasyon dallarında verilen kurslar yoğun ilgi gördü.

Sapanca SGM İdari Sorumlusu Macit Özçelik, "Öğrencilerimiz yaz dönemini çok verimli geçirdi. Kayıt oldukları kurs ve atölyelerin, sosyal gelişimlerine katkı sağladığına inanıyoruz. Öğrencilerimizin farklı branşlarda yeteneklerini keşfetmelerine şahit olduk, onların sosyokültürel alanda kendilerini tanımaları bizleri ayrıca memnun etti. 6 haftalık yaz kurslarımız bitti ancak okulların açılmasıyla yeni dönem başlayacak. Sapanca SGM olarak yeni dönem hazırlıklarına şimdiden başladık. Mevcut kurs ve atölyelerimizin yanına ilgi çekecek başka atölyeler daha açmayı planlıyoruz. İnşallah, önümüzdeki dönemde Sapancalıları yeni projelerle buluşturacağız" dedi.