VOLEYBOL VE MASA TENİSİNDE EN İYİLER BELLİ OLDU

Sapanca Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından 24 Kasım Öğretmenler Günü sebebiyle düzenlenen voleybol ve masa tenisi turnuvası tamamlandı.

Sapanca Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından bu yıl 2'ncisi düzenlenen voleybol ve masa tenisi turnuvası oynanan final karşılaşmalarının ardından sona erdi.

Voleybolda turnuvanın son maçı Sapanca Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi ile Gazipaşa İlkokulu öğretmenleri arasında oynandı. 2 seti de kazanan Sapanca Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi, turnuva boyunca topladığı puanlarla şampiyon oldu. Turnuvada ikinciliği Bilgin Özkaynak Ortaokulu, üçüncülüğü ise Alaçam Ortaokulu aldı.

Masa tenisinde ise final karşılaşmaları öğretmenler Abdulkadir Türkmetin ve Bayram Savaş Aydoğdu arasında oynandı. Karşılaşmayı kazanan Abdulkadir Türkmetin birinci olurken, Bayram Savaş Aydoğdu ikinci, Veysel Cinkara ise üçüncü oldu.

Turnuva sonunda düzenlenen ödül töreninde dereceye giren takım ve sporculara kupa ve madalyaları Belediye Başkanı Aydın Yılmazer, Jandarma Komutanı Mehmet Kütük, Emniyet Müdürü Hakan İzmir, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Nuri Dede ve İlçe Spor Müdürü Mehmet Uçar tarafından takdim edildi.

Ödül töreni sonrası Belediye Başkanı Aydın Yılmazer ve Milli Eğitim Müdürü Mehmet Nuri Dede, masa tenisi karşılaşmasında karşı karşıya geldi. Karşılaşma eşitlikle sonuçlandı.