VALİ YARDIMCISINDAN OKUL ZİYARETLERİ

Milli Eğitimden Sorumlu Sakarya Vali Yardımcısı Abdul Rauf Ulusoy, Sapanca ilçesinde ortaöğretim kurumlarını ziyaret etti.

Vali Yardımcısı Ulusoy, Sapanca ilçesinde İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Nuri Dede, Ölçme Değerlendirme ve Sınav Hizmetleri Birimi'nden Sorumlu İl Milli Eğitim Şube Müdürü Vedat Tetik ve ortaöğretim kurumlarında görev yapan tüm okul idarecilerinin katılımıyla istişare toplantıları düzenlendi.

Toplantılarda, 1. Yarıyıl dönemi başarı durumu, sınav sonuçları ve akademik başarının yükseltilmesi için yapılacak çalışmalar değerlendirildi.

Ulusoy, Sakarya'da başarının artırılması ve eğitimin niteliğinin yükseltilmesi için ölçme değerlendirme ve sınav uygulama sonuçlarının iyi yorumlanması ve sonuçlarından hareketle kazanım eksikliklerinin tamamlanmasına yönelik tüm öğretmenlerin katılımıyla, seferberlik anlayışı içerisinde çalışmalar yapılması gerektiğini söyledi.

Destekleme ve yetiştirme kursları başta olmak üzere uygulanacak programlarla kazanım eksikliklerinin tamamlanacağını ifade eden Ulusoy, Sakarya'nın başarısının yükseleceğinin altını çizdi.

Ulusoy, tüm idareci, öğretmen ve öğrencilere 2. Yarıyılda başarılar diledi.