UZUNKUM MAHALLESİ'NE 935 TON ASFALT

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, SASKİ ve Sapanca Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Uzunkum Mahallesi'nde daha önce altyapı çalışması yapılan noktaların asfalt çalışmalarını tamamladı.

Büyükşehir Belediyesi, SASKİ ve Sapanca Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri kış aylarının zorlu hava koşullarından halkın olumsuz etkilenmemesi için gece gündüz çalışmalarına devam ediyor.

İlçe genelinde mahalle ve caddelerin kapsamlı bir şekilde yenileme işlemlerini gerçekleştiren Sapanca Belediyesi, Uzunkum Mahallesi'nde 850 metre uzunluğunda, 6 metre genişliğindeki yolu asfaltla kapladı. Toplamda 935 ton asfaltın kullanıldığı Uzunkum Mahallesi'nde yapılan çalışmalarla yağışlı havalarda yaşanan sıkıntıların sona ereceği belirtildi.

"ASFALTSIZ YOL KALMAYACAK"

Gerçekleştirilen çalışmalar hakkında bilgi veren Sapanca Belediye Başkanı Doç. Dr. Aydın Yılmazer, "Vatandaşlarımızın sorunsuz olarak günlük hayatlarını idame etmeleri için Sakarya Büyükşehir Belediyesi, SASKİ'den aldığımız destekle Sapanca Belediyesi olarak elimizden ne geliyorsa yapıyoruz. Asfaltsız yol kalmayacak sözüyle hareket ederek birçok mahallemiz ve caddemizde asfalt çalışmalarımızı gerçekleştirdik. Halkımızın refah ve huzuru için gece gündüz demeden ekibimle birlikte Sapancalı hemşerilerimizin mutluluğu için çalışıyoruz. Çalışmalarımıza bundan sonrada aralıksız devam edeceğiz" dedi.