TEVER'E HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

AK Parti Sapanca İlçe Başkanı Yunus Gümüşel ve Sapanca Belediye Başkanı Aydın Yılmazer, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından AK Parti Sakarya İl Başkanı olarak atanan Yunus Tever'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

AK Parti İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, gençlik ve kadın kolları başkanlarının da hazır bulunduğu ziyarette 13 Ocak Pazar günü Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından gerçekleştirilecek aday tanıtım programına yönelik hazırlıklar hakkında karşılıklı bilgi alışverişinde bulunuldu.

Sapanca heyetine ziyaretleri dolayısıyla teşekkür eden AK Parti İl Başkanı Yunus Tever, "Sayın Cumhurbaşkanımızın teşrifleriyle 13 Ocak Pazar günü de aday tanıtım programımızı gerçekleştireceğiz. İlçe teşkilatları ve belediyelerimizin desteğini önemsiyoruz. Rabbim aldığımız bu görevi layıkıyla yapmayı nasip etsin" dedi.

Başkan Gümüşel ise, "İnşallah 13 Ocak Pazar günü Sayın Cumhurbaşkanımızın katılımıyla Büyükşehir ve 16 ilçemizin aday tanıtım programını büyük bir coşkuyla gerçekleştireceğiz" diye konuştu.