TARHAN AK PARTİ'DEN ADAY ADAYI

AK Parti Sapanca'nın eski yönetim kurulu üyelerinden Erdal Tarhan, AK Parti'den Sapanca Belediyesi Başkanı Aday Adayı olmak için başvurdu.

Sapanca İlçe Teşkilatı'na gelen Tarhan burada başvuru evraklarını İlçe Başkanı Yunus Gümüşel'e teslim etti.

Başvuru sonrası konuşan İlçe Başkanı Gümüşel, Erdal Tarhan'la 17 yıldır birlikte mücadele ettiklerini belirterek, aday adaylığı başvurusunun hayırlı olması dileklerinde bulundu, ilçe teşkilatı olarak en yüksek oyu alma hedefleri olduğunu hatırlattı.

Kendine gösterdikleri ilgi için teşekkür eden Erdal Tarhan ise "Gerek eğitimimle gerekse, teşkilatın içerisinde yetişmemle 20 yıldır yaşadığım Sapanca'ma katkı sunmak istiyorum. Mevcut belediye başkanımızı başarılı buluyorum, benimde yapmak isteğim projelerim var. Şunun bilinmesini istiyorum ben belediye başkanımızın rakibi değil dava arkadaşıyım. Hizmete bende varım" dedi.

ERDAL TARHAN KİMDİR?

1968 yılında Yozgat'ta doğan Erdal Tarhan, 1995 yılında İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi bölümünden mezun oldu. Yüksek lisans eğitimini Sakarya Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Kamu Yönetimi Ana Bilim Dalı'nda "Büyükşehir Belediye Başkanlarının İlçe Belediyeleri Üzerindeki Yetkileri" konulu tez çalışması ile tamamladı. 2012'de AK Parti Siyaset Akademisi "Lider Ülke Türkiye II" programını tamamlayan Tarhan, bir yıl kamuda öğretmen olarak görev yaptıktan sonra özel firmalarda yönetici olarak çalıştı. Tarhan, evli ve 3 çocuk babasıdır.