SOSYAL İŞLER MÜDÜRLERİ SAPANCA'DA TOPLANDI

Her ay bir ilçede düzenlenen Belediye Sosyal İşler Müdürleri toplantısı Sapanca'da gerçekleşti.

Sapanca Aşina Restoranda gerçekleştirilen toplantıya; Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmet Daire Başkanı Davut Yüce, Engelli Hizmetleri Şube Müdürü Nurcan İris, Sapanca, Serdivan, Erenler, Adapazarı, Akyazı, Geyve, Arifiye, Söğütlü, Taraklı, Kaynarca, Ferizli, Hendek, Pamukova, Kocaali ve Karapürçek Belediye'lerinin Sosyal İşler Müdürlerinin yanı sıra ev sahibi olarak Sapanca Belediyesi Başkan Vekili Günnur Çelik,  Sosyal İşler Müdürlüğünden kısa bir süre önce emekli olan Sebahattin Tanta ve Sosyal İşler Müdürü Erdem Tanta katıldı.

Toplantı açılışında konuşan Sapanca Belediyesi Başkan Vekili Günnur Çelik, toplantıya katılan misafirleri Sapanca'da ağırlamaktan mutluluk duyduklarını söyledi.

ÖNCELİĞİMİZ VATANDAŞIN ÖNCELİĞİDİR

Toplantıda Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Davut Yüce tarafından müdürlük olarak gerçekleştirilen çalışmalar hakkında bilgiler aktarıldı.

Yüce, "Önceliğimiz vatandaşın önceliğidir, yaptığımız işin önemini hiçbir zaman unutmamalıyız. Belediyelerin, asfalt işleri, ot biçim işleri belki bir gün sonraya ertelenebilir. Fakat sosyal işlere müracaat etmiş hasta vatandaşımız, erzak bekleyen vatandaşımız bekleyemez" dedi.

Yüce ayrıca, kendilerini ağırlayan Sapanca Belediye Başkanı Doç. Doç. Aydın Yılmazer'e ve ekibine teşekkür etti.

Toplantıda ayrıca Sapanca Belediyesi Sosyal İşler Müdürlüğünden emekli olan Sebahattin Tanta, bu göreve atanan Erdem Tanta'yı misafirlerle tanıştırdı ve Sapanca'da yapmış oldukları çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

PLAKET

Toplantı sonunda Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Davut Yüce, Sapanca Belediyesi Sosyal İşler Müdürlüğünden Emekli Sebahattin Tanta'ya plaket takdim etti.