SON VİRAJA 3 PUANLA GİRDİK

SporToto Bölgesel Amatör Lig 25'inci hafta karşılaşmasında Sapanca Gençlikspor, sahasında Başiskele Doğantepespor'u 2-1 mağlup etti.

Temsilcimiz Sapancaspor, 11.Grup karşılaşmasında sahasında Kocaeli ekibi Başiskele Doğantepespor'u misafir etti. Ekibimizin yoluna devam edebilmesi için büyük önem arz eden maçın golleri 2. yarıda geldi. 56'ncı dakikada Mustafa'nın attığı golle 1-0 öne geçen ekibimiz 72'inci dakikasında ise kalesinde golü gördü ve durum 1-1 oldu. 87'nci dakika sahneye çıkan Eymen maçın skorunu ilan etti ve Sapancaspor maçtan 2-1 galip ayrıldı.

SONUNA KADAR DEVAM

Maç sonu Sapanca Gazetesi'ne açıklamalarda bulunan Teknik Direktör İsmail Yılmazer, "Son nefesimize kadar savaşmaya, tüm maçlarımızdan 3 puanla ayrılmak için elimizden gelenden fazlasını yapmaya devam edeceğiz. Ligden düşeriz veya düşmeyiz. Ama onurumuzla, şerefimizle mücadele etmeye devam ediyoruz" dedi.

BAL'DA KALMA FORMÜLÜ

Sapancaspor'un ligde kalabilmesi için önümüzdeki hafta deplasmanda oynayacağı Gebzespor maçını kazanması, Adapazarıspor'un ise evinde oynayacağı Kestel Belediyespor maçını kaybetmesi gerekiyor. Diğer yandan geçen haftaki olaylı Zaferspor maçının ise ASDK tarafından yine Sapancaspor lehine 3-0 tescil edilmesi gerekiyor. Böyle bir durumda Sapancaspor'un puanı Adapazarıspor'la eşit olacağı ve ikili averajlarda eşit olacağı için iki takım kendi arasında baraj maçı oynayacak. Bu maçtan galip ayrılmamız durumunda ise Süper Amatör Play-Off liginde 2. olan takımla Play-Out maçı oynayacağız. Bu maçı da kazanırsak BAL liginde kalacağız.

LİDERLE OYNUYORUZ

Sapancaspor, ligin son maçında lider Gebzespor'la karşı karşıya gelecek. Gebzespor'un en yakın takipçisi Maltepespor'la arasında 1 puan bulunuyor. Yani Maltepespor'un galip gelmesi durumunda, Gebzespor'un da şampiyon olabilmesi için Sapancaspor'u yenmesi gerekecek.

SAPANCASPOR: 2 – BAŞİSKELE DOĞANTEPESPOR: 1

STAT: Sapanca Atatürk

HAKEMLER: Serkan Eryılmaz, Gökhan Üçüncü, Tugay Tünaydın, Kenan Konca

SAPANCA GENÇLİKSPOR: İlker Engin, Üsame Öztoprak, Kamil Koç, Mustafa İmancı, Sezai Demircan, Yavuz Tanta, Eymen Özkan, Aykut Çeperli, Tamer Yılmaz, Muhammet Recep Arapoğlu, Burak Aktaş

TEKNİK SORUMLU: İsmail Yılmaz

BAŞİSKELE DOĞANTEPESPOR: Godspower Samson, Ercan Yaşa, Volkan Kesim, Adem Çolakoğlu, Emirhan Önder, Şükrü Can Güneş, Sercan Şaşmaz, İsmail İrvasa, Melih Kartal, İbrahim Enes Sülün, Cihan Ak

TEKNİK SORUMLU: Yok

GOLLER: Dk.56 Mustafa İmancı, Dk.87 Eymen Özkan (Sapanca Gençlikspor), Dk.72 Şükrü Can Güneş (Başiskele Doğantepespor)