SON ADAY ADAYI CEBECİ OLDU

AK Parti'den son belediye başkan aday adayı Sapanca Belediyesi Meclis Üyesi İsa Cebeci oldu.

AK Parti Genel Merkezi'nin aday adaylığı başvurusu için ilan ettiği süre 16 Kasım 2018 Cuma günü gece yarısı sona erdi.

Aday adaylığı için son başvuru ise Meclis Üyesi İsa Cebeci'den geldi. Başvuru evraklarını Sapanca İlçe Başkanı Yunus Gümüşel'e teslim eden Cebeci, kendine destek veren herkese teşekkür etti.

Bilgi ve birikimini Sapanca'ya hizmet için kullanmak istediğini ifade eden Cebeci, "Belediye başkan aday adaylığı başvurumun ilçemize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum. Partim ve teşkilatımın her zaman bir neferi olduğumu belirtmek isterim" dedi.

10 ADAY

İlçe Başkanı Yunus Gümüşel ise resmi başvuru süresi içerisinde 9 aday adayının başvuruda bulunduğunu, Belediye Başkanı Aydın Yılmazer ile bu sayının 10 olarak tamamlandığını söyledi.

BİRLİK VE BERABERLİK

İsa Cebeci ile başvuruların tamamlandığını ifade eden Gümüşel, "İsa Cebeci 30 yıllık dostum ve arkadaşım. Allah çıktığı bu yolda yolunu açık etsin. Aramızda yabancı hiç kimse yok tüm aday adayları bizim. Partimizde çok güzel bir kardeşlik, birlik ve beraberlik ortamı var. Cumhurbaşkanı ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın açtığı yolda hep birlikte kardeş ve tek yürek olarak ilerliyoruz" diye konuştu.