ŞİRİN, SAKARYA'YA HEYECAN KATTI

AK Parti Sakarya'dan milletvekili aday adayı olan Metin Şirin, çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Geçmiş yıllarda Bağımsız İl Genel Meclis Üyesi olarak bir ilki gerçekleştiren Şirin, 24 Haziran'da gerçekleşecek cumhurbaşkanı ve milletvekilliği seçimleri öncesi AK Parti'den Sakarya milletvekili aday adayı oldu.

YOĞUN PROGRAM

Temposu ile göz dolduran Şirin, aday adaylığı başvurusu sonrasında ilk ziyaretini Sapanca İlçe Teşkilatı'na yaptı. Şirin burada İlçe Başkanı Yunus Gümüşel ve yönetim kurulu üyeleri ile görüşerek karşılıklı görüş alışverişinde bulundu.

Şirin'in bir diğer programı ise AK Parti Sakarya İl Başkanlığınca gerçekleştirilen aday adayı, tanıtım programı oldu. Şirin burada yaptığı konuşmada milletvekili aday adayı olma sebeplerini ve yapmak istediklerini anlattı. Şirin'in konuşması toplantıya katılan parti yöneticileri ve aday adayları tarafından uzun süre alkışlandı.

Şirin'in bir sonraki programı ise AK Parti Sakarya İl Başkanlığınca düzenlenen Temayül Yoklaması oldu. Metin Şirin burada AK Parti İl yönetimi ve ilçe yöneticileri ile bire bir görüşmeler gerçekleştirdi.

GENEL MERKEZ MÜLAKAT

Metin Şirin son olarak AK Parti Genel Merkezi'nde düzenlenen aday adayı mülakatına katıldı. Şirin burada Sakarya Komisyonu Başkanı Hamza Dağlı, Komisyon Üyeleri Emrah Karayel, Mustafa Yel, Nurten Güngör ve Esne Bozdağ ile mülakat gerçekleştirdi.

Verdikleri destek ve gösterdikleri ilgiden dolayı tüm AK Parti ailesine teşekkür eden Metin Şirin, şunları kaydetti:

"AK Parti Genel Başkanı, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan bir dünya lideridir. Tüm Ortadoğu ülkeleri Recep Tayyip Erdoğan'ı örnek almakta, AB, Rusya ve Türki Cumhuriyetler yaptıklarını yakinen takip etmektedir. 15 yıldır dim dik duran, ülkemizi ayağa kaldırmak için var gücüyle mücadele eden, ülkemize dünya çapında bir kimlik kazandıran böyle bir liderle birlikte çalışmaktan onur ve gurur duyacağım. Bu sebeple AK Parti'den aday adayı oldum. Aday adaylığım süresince öncelikle Sapanca İlçe Başkanı Yunus Gümüşel başta olmak üzere ilçe teşkilatımızın tüm birimlerine ve yöneticilerine, Belediye Başkanız Doç. Dr. Aydın Yılmazer'e, İl Başkanımız Fevzi Kılıç, Başkan Yardımcımız Cengiz Çetin, yönetim kurulu üyesi Selami Öztürk ve tüm il yöneticilerine, Adapazarı, Akyazı, Arifiye, Erenler, Ferizli, Geyve, Hendek, Karapürçek, Karasu, Kaynarca, Kocaali, Pamukova, Serdivan, Söğütlü ve Taraklı ilçe teşkilatlarına, verdikleri destek ve gösterdikleri ilgilen dolayı teşekkür ederim."