SİNAN GÖKSUN ARTIK DAHA 'ÖZEL'

Sapanca Sinan Göksun İlkokulu, yeni eğitim ve öğretim yılına yenilenen yüzüyle girdi.

Sapanca'nın öncü okullarından Sapanca Sinan Göksun İlkokulu, yeni eğitim ve öğretim yılı öncesi baştan aşağı yenilendi. Gerçekleştirdiği sosyal sorumluluk projeleri, görev yaptığı devlet okullarını özel okullardan daha güzel görünüm ve imkanlara kavuşturması ile tanınan Okul Müdürü Serkan Adıyaman, yaz tatilini boş geçirmedi.

DAHA DA 'ÖZEL'İZ

Okulda yapılan çalışmalar hakkında açıklamalarda bulunan Müdür Adıyaman, "2018-2019 Eğitim Öğretim yılında daha da 'ÖZEL'iz. Bu yıl yapmış olduğumuz proje ile tüm sınıflarımızı ve koridorlarımızı 3 D kumaş ile kapladık. Artık sınıf ve koridorlarımız en az 10 yıl boyanmayacaktır. 3D yırtılmaz kumaş kaplamamızda UV boya kullanılmıştır. Kumaşlarımız yırtılmaz yanmaz anti bakteriyel özelliğindedir silinebilir. Bu proje ile hem görsel hem sağlıklı hem de iş güvenliği ile birlikte pano derdine son vermiş bulunmaktayız. Sınıflarımızı düşük elektrik tüketen led, tuvaletlerimizi ise sensörlü lambalarla donattık. Tasarruflu bir okul olma yolunda adım attık. Sınıf panolarımızı lazer kesim vidasız, askılıklarımızı iş güvenliğine uygun yeniden yaptırdık.

Sıralarımızı yeniledik. Tuvaletlerimizi derz dolgu ve ilaçlama ile tertemiz hale getirdik. Bahçemizin tüm alanlarını kort boyalarla boyadık geleneksel çocuk oyunları alanlarını yeniden düzenledik" dedi.

TEŞEKKÜR

Okulda gerçekleştirilen çalışmalarda kendilerine destek olan başta eski Sapanca Kaymakamı Ali Ada, Belediye Başkanı Aydın Yılmazer ve eşi Nurten Yılmazer olmak tüm sponsorlara teşekkür eden Adıyaman, "Bu projemiz, Kali Dekor sahipleri Berrak Kocacık ve Sedat Türker tarafından tasarımı ve yapımı okulumuz için maliyetinin yarısına gerçekleştirilmiştir. İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Mehmet Nuri Dede ye Şube Müdürlerimiz Çiğdem Ayanoğlu ve Seyfettin Kaymakçı'ya, her zaman maddi manevi desteklerini 4 yıldır esirgemeyen saygıdeğer hayırseverlerimize bu yılki eğitim öğretim ortamının oluşmasında canla başla çalışan aklıyla bedeniyle maddi manevi gücüyle destek olan öğretmen arkadaşlarıma, müdür yardımcıma, okul aile birliğime ismini vermek istemeyen hayırseverlerimize ve herkese okulum adına minnettarım" diye konuştu.

3 MADDE

Başarının sırrının üç ana madde de olduğunu belirten Adıyaman, "Çocuğun Hevesi, öğretmenin nefesi, hayırseverimizin kesesi olduktan sonra başarı bu üçünün tamamlayıcısı olarak onları takip eder. Çocuklarda heves yoksa başarıyı yakalamak zordur. Çocuklardaki hevesi arttırmak yaşam alanlarına dokunup özel olan çocuklarımızın kendilerini daha da özel hissetmelerini sağlamak en temel görevimizdir" dedi.