ŞEHİT ALBAYIN EŞİ PARKIN AÇILIŞI İÇİN GELDİ

Sapanca Belediyesi tarafından yenilenen Şehit Albay Güner Ekici Parkı, şehidin eşi Gül Ekici'nin de katıldı törenle hizmete açıldı.

Bir süre önce Sapanca Belediyesi tarafından yenilenen Şehit Albay Güner Ekici Parkı ve Sivil Toplum Birimleri Merkezi düzenlenen törenle hizmete girdi.

Parkın açılışına, Sapanca Kaymakamı Ali Ada, Sapanca Belediye Başkanı Doç. Dr. Aydın Yılmazer, İlçe Jandarma Komutanı Birol Ustaoğlu, Şehit Albay Güner Ekici'nin eşi Gül Ekici, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Nuri Dede, İlçe Müftüsü Faruk Çelik, İlçe Sağlık Müdürü Arzu Ayan Bostancı ile çok sayıda davetli katıldı.

GENERAL RÜTBESİ VERİLDİ

Törende konuşan Gül Ekici, Güner Ekici'nin Genel Kurmay Başkanlığı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın onayı ile generallik rütbesine yükseltildiğini açıkladı.

TEŞEKKÜR

Parka eşinin adının verilmesi sebebiyle belediyeye teşekkür eden Ekici, "O her şeye layık bir insandı. Tüm Sapancalıları çok seviyorum. Gençliğim hep Sapanca'da geçti ancak bu geldiğimde Sapanca'yı tanıyamadım. Sapanca bir cennet olmuş. Belediye başkanımıza ve yardımcılarına bu güzel hizmetleri için, bana bu günü yaşattıkları için teşekkür ediyor kucak dolusu sevgiler sunuyorum" dedi.

YENİLENDİ

Sapanca Belediye Başkanı Aydın Yılmazer ise konuşmasında şu sözlere yer verdi:

"Sapancamızın evladı, Sapancamızın yiğidi şehidimiz Güner abimizi bu vesile ile bir kez daha anmak istedik. Parkımızı ve eski hizmet binamızı yeni bir düzenlemeyle halkımızın ziyaretine sunmuş bulunuyoruz. Sapancamıza yıllardır hizmet eden belediye binamızı yeniden restore ederek sivil toplum kuruluşlarımızın her birine oda verdik, parkımızın çehresini değiştirip kütüphane kurulumunu gerçekleştirdik. Başta Güner ağabeyimiz olmak üzere tüm şehitlerimizin mekanı cennet olsun."

Törende konuşmaların ardından parkın ve sivil toplum birimlerinin açılışı protokol üyeleri tarafından gerçekleştirildi.