Hakkımızda | Haber ihbar | İletişim | Sapanca Gölü | E-Posta |
Sapanca.com.tr Rss
arabuton

Sapanca.com.tr Ana Sayfa

  • ANA SAYFA
  • GÜNCEL
  • YAŞAM
  • SPOR
  • SİYASET
  • VEFATLAR
  • DEPREMLER
  • HAVA DURUMU
  • TREN SAATLERİ
  • SEÇİM 2024
  • ARŞİV
GÜNCEL
Yazı Boyutu:
DİĞER HABERLER
  • AHMET YILDIZ YATILI ERKEK KUR'AN KURSUNDA EĞİTİM ÖĞRETİM BAŞLADI AHMET YILDIZ YATILI ERKEK KUR'AN KURSUNDA EĞİTİM ÖĞRETİM BAŞLADI
  • SUÇ ÖRGÜTÜNE YÖNELİK OPERASYON: 12 GÖZALTI SUÇ ÖRGÜTÜNE YÖNELİK OPERASYON: 12 GÖZALTI
  • SAPANCA'DA ÖZEL BİREYLER DOYASIYA EĞLENDİ SAPANCA'DA ÖZEL BİREYLER DOYASIYA EĞLENDİ
  • SAPANCA GENÇLİK MERKEZİ ÖZEL BİREYLER İÇİN ETKİNLİK DÜZENLEDİ SAPANCA GENÇLİK MERKEZİ ÖZEL BİREYLER İÇİN ETKİNLİK DÜZENLEDİ
  • ANESTEZİ UZMANI MAHSUM MAZLUM MENTEŞ HİZMET VERMEYE BAŞLADI ANESTEZİ UZMANI MAHSUM MAZLUM MENTEŞ HİZMET VERMEYE BAŞLADI

ŞEFLER SAPANCA'DA EKMEK YAPIMINI ANLATTI

Sapanca.com.tr bugün 6.656 kez ziyaret edildi.

Unlu mamuller, pasta ve fırıncılık sektörünün öncülerinden La Lorraine Bakery Group'un şefleri, Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Sapanca Turizm Meslek Yüksekokulu'nda öğrencilerle buluştu.

03 Aralık 2018 Pazartesi

Bakery Group'un şefleri, Aşçılık Programı Ekmek Yapım Teknikleri dersinde öğrencilere bilgilerini uygulamalı olarak aktardı. Şeflerin elinden uygulamalı eğitim alan öğrenciler, mutfaklarında kendi ekmeklerini yaptılar. Uygulamalı ve teorik bilgi olarak 2 aşamalı gerçekleşen eğitimlerde öğrenciler, ekmek yaparken dikkat edilmesi gereken temel esasları öğrendi.

Eğitimin sonunda Sapanca Turizm MYO adına Aşçılık Programı Öğretim Görevlileri Taner Öztürk ve Evrim Karaca tarafından, firma çalışanları Şef Merve Burcu Akbulut, Şef Barış Badur ve Şef Yüce Küçükyılmaz'a teşekkür belgesi takdim etti.

SAPANCA GAZETESİ

  • Ana Sayfa
  • Yorum Ekle
  • Arkadaşına Gönder


    Yorum Yaz
     


    Lütfen bekleyiniz..

    * Yasal zorunluluk olarak sisteme giriş yapan herkesin IP bilgisi kaydedilmektedir. Türkiye dışından ve proxy üzerinden yapılan yorumlar dikkate alınmamaktadır. Yasal prosedür çerçevesinde bir yorumun kim tarafından yapıldığı tespit edilebilmektedir. Bu nedenle, yorumcularımızın sorumluluğunun kendilerinde olduğu bilinciyle yorum yapmalarını önemle rica ediyoruz.

     
     
    Arkadaşına Gönder
      


    Lütfen bekleyiniz..

    * Yasal zorunluluk olarak sitemize giriş yapan herkesin IP bilgisi kaydedilmektedir. Türkiye dışından ve proxy üzerinden yapılan bildirimler dikkate alınmamaktadır. Yasal prosedür çerçevesinde sitemizde yapılan işlemlerin kim tarafından yapıldığı tespit edilebilmektedir. Bu nedenle, ziyaretçilerimizin sorumluluğunun kendilerinde olduğu bilinciyle servislerimizden yararlanmalarını önemle rica ediyoruz.
     


    ŞEFLER SAPANCA'DA EKMEK YAPIMINI ANLATTI: Unlu mamuller, pasta ve fırıncılık sektörünün öncülerinden La Lorraine Bakery Group'un şefleri, Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Sapanca Turizm Meslek Yüksekokulu'nda öğrencilerle buluştu.

    Alt logo Nazarlık Anasayfa | Hakkımızda | Haber ihbar | İletişim | Yasal Uyarı
    Sapanca'dan Anında Haberiniz Olsun İstiyorsanız Doğru Adrestesiniz..
    Copyrights © 2025 Sapanca.com.tr Sapanca Gazetesi tüm hakları saklıdır.
    Sapanca City Guide
    2019 Sapanca Seçim Sonuçları
    D'Hondt Meclis Üye Dağılımı Hesaplama Aracı