ŞEFLER SAPANCA'DA EKMEK YAPIMINI ANLATTI

Unlu mamuller, pasta ve fırıncılık sektörünün öncülerinden La Lorraine Bakery Group'un şefleri, Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Sapanca Turizm Meslek Yüksekokulu'nda öğrencilerle buluştu.

Bakery Group'un şefleri, Aşçılık Programı Ekmek Yapım Teknikleri dersinde öğrencilere bilgilerini uygulamalı olarak aktardı. Şeflerin elinden uygulamalı eğitim alan öğrenciler, mutfaklarında kendi ekmeklerini yaptılar. Uygulamalı ve teorik bilgi olarak 2 aşamalı gerçekleşen eğitimlerde öğrenciler, ekmek yaparken dikkat edilmesi gereken temel esasları öğrendi.

Eğitimin sonunda Sapanca Turizm MYO adına Aşçılık Programı Öğretim Görevlileri Taner Öztürk ve Evrim Karaca tarafından, firma çalışanları Şef Merve Burcu Akbulut, Şef Barış Badur ve Şef Yüce Küçükyılmaz'a teşekkür belgesi takdim etti.