SEÇİM SONUÇLARI SAPANCA.COM.TR'DE

31 Mart 2019 Mahalli İdareler Genel Seçimleri Sapanca Belediye Başkanlığı ve Sapanca Belediye Meclis Üyesi seçim sonuçları sapanca.com.tr'den anlık olarak yayınlanacak.

Ekibimiz sizlere en anlaşılabilir ve en hızlı seçim sonuçlarını ulaştırabilmek için haftalardır sürdürdüğü altyapı çalışmalarını tamamladı.

Sandıkların açılmasının ve Yüksek Seçim Kurulu'nun seçim yasaklarını kaldırmasının ardından en anlaşılabilir ve detaylı seçim sonuçları mobil ve masaüstü olmak üzere 2 farklı tasarımla okuyucularımızın bilgisine sunulacak.

https://www.sapanca.com.tr/secim2019/ adresinden ulaşılabilecek olan seçim ekranımızda Sapanca'nın genel belediye başkanlığı ve meclis üyeliği sonuçlarını izleyebileceğiniz gibi mahalle bazlı ve sandık bazlı sonuçlara da ulaşabileceksiniz.

Aday görüntüleme ekranlarında adayın mahallelerden aldığı oyları tek ekranda görebileceğiniz gibi meclis üyeliği ekranında da seçtiğiniz partinin mahallerden aldığı oyları tek ekranda izleyebileceksiniz.

Partilerin meclis üyeliği seçim sonuçlarına göre çıkardığı meclis üyesi sayıları ve seçilen meclis üyelerinin isimleri yine sizlere aktaracağımız bilgiler arasında yer alacak.

31 Mart akşamı seçimin kalbi yine Sapanca.com.tr'de atacak.