SATSO'DAN BAŞKAN ÖZEN'E ZİYARET

SATSO Yönetimi Sapanca Belediye Başkanı Özcan Özen'i makamında ziyarette bulunarak yeni görevlerinde başarılar diledi.

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ, Meclis Başkanı Talip Kuriş ve Yönetim Kurulu Üyeleri, geçtiğimiz ay gerçekleştirilen yerel ve idari seçimlerin ardından göreve gelen Sapanca Belediye Başkanı Özcan Özen'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

EKONOMİK GÜÇLENME

SATSO Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ ziyarette yaptığı konuşmada, seçimlerin tüm şehre ve belediye başkanlarına hayırlı olması dilediğinde bulundu.

Akgün, "Bizler seçilen bütün belediye başkanlarımız ile SATSO olarak şehrin ve ülkenin menfaatleri doğrultusunda projeler geliştirme düşüncesindeyiz. İnanıyoruz ki, birlikte ve katılımcı yönetim anlayışı çerçevesinde tüm sorunlar çözüme kavuşacaktır. Amacımız ve tek sevdamız ve ortak yaşam alanımız olan Sakarya'nın çok daha yaşanabilir bir şehir olmasına katkı sunmaktır. Hep birlikte hareket edersek ilimiz gelişir. SATSO olarak odak noktamız ekonomidir. Ekonomik anlamda güçlenmek ve hızlı ilerlemek için şehrimizin bir stratejik planının olması gerekiyor ki hepimiz bu plana göre hareket ederek şehrimizi geliştirelim" dedi.

UYUM İÇERİSİNDE ÇALIŞACAĞIZ

Ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti dile getiren Sapanca Belediyesi Başkanı Özcan Özen, işbirliği ile uyum içerisinde şehre hizmet edeceklerini söyledi.

Özen, SATSO ile iletişimlerinin daimi olarak sürmeyi hedeflediklerini vurgulayarak şehrin menfaatine uygun her türlü projede işbirliği sağlamaktan memnuniyet duyacaklarını dile getirdi.