SAPANCASPOR'UN İLK YARI KARNESİ

Süper Amatör B Grubu temsilcimiz Sapancaspor, Adapazarıspor ve Karasu Yalıspor'un ligden çekilmesi sebebiyle ligin ilk yarısındaki maçlarını tamamladı.

9 GALİBİYET

Oynadığı 11 karşılaşmanın 9'unu galibiyetle tamamlayan temsilcimiz ligin ilk haftasında Karapürçekspor'u deplasmanda 6-1, ligin 4'üncü haftasında Kocaalispor'u sahasında 7-1, 5'inci haftada Hendek Dereköyspor'u deplasmanda 3-2, 6'ncı haftada As Akyazıspor'u sahasında 6-0, 7'nci haftada deplasmanda Geyvespor'u 9-1, 8'inci haftada sahasında Kazımiyespor'u 7-1, 9'uncu haftada sahasında Tüvasaş Demirspor'u 5-2, 10'uncu haftada Adapazarıspor'u hükmen 3-0 ve 11'inci haftada Karasu Yalıspor'u 3-0 hükmen mağlup etti.

1 BERABERLİK, 1 MAĞLUBİYET

Tek beraberliğini ligin 2'nci haftasında kendi sahasında Erenlerspor'la 1-1 berabere kalarak alan temsilcimiz, ligin tek mağlubiyetini ise 3'üncü haftada deplasmanda Arifiyespor'a 1-0 yenilerek aldı.

50 GOL

Oynadığı 11 karşılaşmada rakip filelere 50 gol atan temsilcimiz kendi kalesinde ise sadece 10 gol gördü. Sapancaspor bu sonuçla ilk yarının en çok gol atan ekibi oldu.

28 PUAN

Ligi 28 puanla tamamlayan temsilcimiz haberin yayına hazırlandığı 04.12.2019 Çarşamba günü puan tablosunda averajla 2. sırada yer alıyordu. Hafta sonu Erenlerspor'un Geyvespor'a mağlup olması durumunda Sapancaspor'un liderlik koltuğuna oturma şansı bulunuyor. Ancak bu ihtimal için Arifiyespor'un da puan kaybetmesi gerekiyor.

EN GOLCÜ OYUNCULAR

Oynadığımız 9+2 karşılaşmada toplam 10 gol atan Ömer Faruk, takımımızın en golcü oyuncusu oldu. Ömer'i 8 golle İsmail Berk, 6 golle Cihan, 5'er golle İdris Soner ve Gökhan İzledi.

KIRMIZI KARTLAR

Futbolcularımız oynadığımız karşılaşmalarda toplam 4 kez kırmızı kart gördü. Bu kartlardan 2'sini Karapürçek ve Arifiyespor maçlarında Oğuzhan, Erenlerspor maçında Mustafa ve yine Arifiyespor maçında Ömer gördü.