SAPANCASPOR İYİ BAŞLADI: 2-1

Sapanca Gençlikspor hazırlık maçında Sakarya Demirspor'u 2-1 mağlup etti.

Sakarya Süper Amatör Lig temsilcilerimizden Sapanca Gençlikspor yeni sezon öncesi ilk karşılaşmasını Sakarya Demirspor ile oynadı.

Sapanca Atatürk Stadyumu'nda oynanan maçta temsilcimiz sahaya; İlker, Arda, Furkan, Tayyip, Anıl, Şenol, Özcan, Mustafa, Eymen, Recep ve Kamil ile çıktı.

Misafir ekip Sakarya Demirspor ise sahada; Enes, Yusuf, Sinan, İzzet, Muhammet, Kerim, Arda, Murat, Kadir, Alican ve Tolga ile yer aldı.

İlk yarısı golsüz tamamlanan maçta temsilcimiz ikinci yarıda sahaya yeni 11'i ile çıktı. Sapanca Gençlikspor karşılaşmanın 50. dakikasında İsmail Berk'le öne geçerken 65'inci dakikada misafir ekibin golü geldi. Temsilcimiz maçın 82. dakikasında Soner Dursun'un attığı golle maçtan 2-1 galip ayrılan taraf oldu.

Hazırlık karşılaşmalarında takımının eksikliklerini görmek için iyi bir araç olduğunu belirten Sapanca Gençlikspor Başkanı Can Cengiz Çetin, "Henüz hazırlık safhasındayız.  Her zaman söylediğimiz tek bir şey var o da Sapanca Gençlikspor'un bu sene BAL ligine çıkacağı. Tek hedefimiz bu. İyi bir takım oluşturmak için transfer çalışmalarımızı tüm hızıyla sürdürüyoruz, eksik olan bölgelerimize iki transfer daha yapıp transfer çalışmalarımızı da sonlandırmış olacağız" dedi.

Sapanca Gençlikspor'un ligin en güçlü şampiyon adayı olduğunu dile getiren Teknik Direktör İsmail Yılmaz, "2019-2020 sezonunun tüm takımlarımıza hayırlı olması, kazasız belasız bir sezon olmasını diliyorum. Bu ligin kesinlikle en büyük şampiyon adayı kesinlikle biziz. Yönetimde iyi bir oluşum ve iyi bir kadromuz var.  Sapanca'mız hakkettiği yere muhakkak ulaşacaktır. Mazeret üretmek yok, işimizi kesinlikler şansa bırakmayacağız. Kesinlikle belirtmek istiyorum, eze eze şampiyon olacağız" diye konuştu.