SAPANCASPOR EMANETİ GERİ ALDI: 4-0

Sakarya Süper Amatör Lig A Grubunda Sapancaspor, kendi evinde konuk ettiği Kocaali Sahilspor'u 4-0 yendi. Temsilcimiz 2 hafta aranın ardından yeniden liderlik koltuğuna oturdu.

Temsilcimiz Sapancaspor, ligin 18'nci haftasında Sapanca Atatürk Stadında Kocaali Sahilspor'u konuk etti. Maçta baştan sona daha atak ve istekli bir oyun sergileyen Sapancaspor, perdeyi maçın henüz 8'inci dakikasında açtı ve Üsame'nin serbest vuruştan attığı golle skoru 1-0 yaptı. Maçın 41'inci dakikasında Soner'in ortasını gole çeviren isim İshak oldu ve fark 2'ye çıktı. Dakika 55'i gösterdiğinde sol taraftan ceza sahasına giren Soner düşürülünce hakem penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen Arda, şık bir vuruşla kaleciye ters köşe yaptı ve durum 3 – 0 oldu.

Yağışlı ve kaygan zeminde oynanan karşılaşmada 61'inci dakikada İshak ile Furkan'ın müthiş paslaşmasında kaleciyle karşı karşıya kalan İshak maçın skorunu ilan etti 4-0.

Hendek Dereköyspor deplasmanda rakibiyle 3 – 3 berabere biten maç sonunda 44 puanda kaldı. Sapancaspor bu galibiyetle önceki hafta devrettiği liderlik koltuğunu puanını 45'e çıkararak geri aldı.

Galibiyet sonrası kulüp yönetimi Sapanca Merkez Lokantası'nda futbolcu ve teknik ekibe yemek ikramında bulundu.

SAPANCASPOR: 4 - KOCAALİ SAHİLSPOR: 0

SAHA: Sapanca

HAKEMLER: Suat Güz, Erdi Öz, Adem Güneş

SAPANCASPOR: İlker, Şenol, Üsame (dk.64 Errad), Hami, Kamil, Eymen, Arda, Celalettin, Furkan, İdris (dk.70 Furkan), İshak Topçu (dk.64 İshak Ekici)

ANTRENÖR: Hakan Dursun

KOCAALİ SAHİLSPOR: Özgür, Serhat, Hüseyin, Tunahan, Ensar, A. Muzaffer, İsa, Gökhan, Bayram, Orhan, Umut

ANTRENÖR: Uğur Tarakçı

GOLLER: Dk.8 Üsame, dk.41-61 İshak, dk.55 Arda (Sapancaspor)