SAPANCASPOR'DA BİRLİK VE BERABERLİK YEMEĞİ

Sapanca Gençlikspor Kulübü, play off'lar öncesi düzenlenen birlik ve beraberlik yemeğinde eski ve yeni oyuncuları ve teknik ekibiyle bir araya geldi.

Bölgesel Amatör Lig'e yükselme yolunda play off liginde ilçemizi temsil edecek olan Sapanca Gençlikspor, Sapanca Belediyesi Spor Tesislerinde yemek düzenledi.

Düzenlenen motivasyon yemeğine takımda çeşitli dönemlerde tek ekipte görev almış veya futbol oynamış sporcularla, mevcut yöneticiler, teknik ekip ve futbolcular katıldı.

Yemek hakkında kulüpten yapılan açıklamada, "Maçlar öncesi camiamız birlik ve beraberliğini göstererek, Sapancaspor'da görev yapmış hocalarımız ve oyuncularımız her zaman olduğu gibi yine yanımızda oldular. Bu süreçte tek kaygımızın Sapancaspor olduğunu belirtir bizleri yalnız bırakmayan başta taraftar grubu haramiler olmak üzere tüm ilçe halkımıza teşekkür ederiz" ifadelerine yer verildi.

2 Nisan Salı günü saat 16:00'da oynanacak olan Sapanca Gençlikspor – Kalaycıspor karşılaşmasını buraya tıklayarak canlı olarak izleyebilirsiniz.