SAPANCASPOR'A 4-1 KERE MAŞALLAH

Sakarya Süper Amatör Lig A Grubunda Sapanca deplasmanda Geyvespor'u 4-1 mağlup etti. Temsilcimiz puanını 35'e yükselterek liderliğini sürdürdü.

Temsilcimiz Sapancaspor ligin 13'üncü haftasında Taraklı'da Geyvespor'un misafiri oldu.

5'İNCİ DAKİKADA

Maça hızlı başlayan temsilcimiz henüz 5'inci dakikada Kerim'in ayağından kazandığı golle 1-0 öne geçti. 12'nci dakikada İshak'ın sert şunda kaleci gole izin vermedi. 20'nci dakikada ise Soner'in şutu kale direğinin dibinden auta çıktı. Bu pozisyondan 3 dakika sonra 23'üncü dakikada Arda, attığı golle ilk yarının skorunu ilan etti. 2-0.

İKİNCİ YARI

Maçın ikinci yarısına da fırtına gibi başlayan temsilcimiz başlama düdüğünden 3 dakika sonra 48'de 3'üncü golüne ulaştı. İlker'in asisti sonrası Furkan kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda ağları havalandırdı ve farkı 3'e çıkardı. Ev sahibi ekibin tek golü ise 62'de çağrı ile geldi ve skor 3-1 oldu. 68'inci dakikada Sapancaspor'da Muhammet'in şutu direkten döndü. 80'inci dakikada ise İshak farkı tekrar 3'e çıkaran isim oldu ve skor 4-1 oldu. 81'de ise Kerim şutunu rakip takımın kalecisi çıkardı. Maçta başka gol olmayınca karşılaşma 4-1 Sapancaspor'un üstünlüğüyle sona erdi. Puanını 35'e yükselten temsilcimiz A Grubundaki liderliğini sürdürdü.

GEYVESPOR: 1 - SAPANCASPOR: 4

SAHA: Taraklı

HAKEMLER: Suat Güz, Murat Taşçıkar, Cem Harman

GEYVESPOR: Onur, Alper, Erdem, Cenk, Ali, Berat, Uğur, Batuhan, Berk, Sezer, Kemal

ANTRENÖR: Murat Yıldırım

SAPANCASPOR: İlker, İshak (dk.88 Ahmet), Üsame, Abdulkerim, Kamil, Muhammed, Burak, Arda (dk.82 Yusuf), Furkan (dk.70 Şenol), İdris Soner, Berat

ANTRENÖR: Hakan Dursun

GOLLER: Dk.5 Kerim, dk.28 Arda, dk.48 Furkan, dk.80 İshak (Sapancaspor), dk.62 Çağrı (Geyvespor)