SAPANCALI GÜREŞÇİLER MİNDERE DAMGA VURDU

Türkiye Gençler Greko-Romen Güreş Şampiyonası'na Sapancalı sporcular damga vurdu. Güreşçilerimizin 2'si Türkiye Şampiyonu olurken diğer sporcularımız 2'nci ve üçüncü oldu.

50 İlden yaklaşık 500 sporcunun yer aldığı şampiyona Atatürk Spor Salonunda gerçekleşti.

Şampiyonayı Sakarya Valisi Ahmet Hamdi Nayir, Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Musa Aydın, Güreş Federasyonu As Başkanı Süreyya Yoğurtçu, Federasyon Genel Sekreteri Tahir Yılmaz, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Murat Acar, Sapanca Belediye Başkanı Özcan Özen,  Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu 25. Dönem AK Parti Milletvekili Ali İnci, Güreş İl Temsilcisi Secati Eker ve sporseverler yakından takip etti.

Türkiye Şampiyonası gibi büyük bir organizasyonun Sakarya'da gerçekleşmesinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Nayir, dereceye giren sporcuları kutladı, şampiyonun hazırlanmasında ve gerçekleştirilmesinde emeği geçen herkse teşekkür etti.

2 gün süren şampiyonada Sapancalı Sporcular Bedirhan Tan 87 kiloda ve Abdulsamet Başar 67 kiloda Türkiye Şampiyonu oldu. Diğer sporcularımızdan Mükremin Aktaş 55 kiloda ikinci olurken Bedirhan Tantan ise 55 kiloda Türkiye üçüncüsü oldu.