SAPANCA ZABITASINDAN FIRINLARA DENETİM
Sapanca Belediyesi ekipleri ekmek fırınlarında gramaj ve hijyen denetimi gerçekleştirdi.
Belediye Zabıtası ekipleri fırınlarda gramaj denetimleri ile çalışanlar ve işyerlerinin temizlik kurallarına uyulup uyulmadığını kontrol etti. Ekipler ayrıca çalışanları üretim esnasında maske, eldiven ve bone takmaları konusunda uyardı.
Denetimler hakkında açıklamalarda bulunan Sapanca Belediyesi Zabıta Müdürü Hüseyin Güreci, "Vatandaşlarımızın sağlıklı ekmek tüketmesi için denetimlerimizi sıklaştırdık. Denetimlerimizde, ekmekte kullanılan katkı maddelerinin son kullanma tarihlerinin kontrolünü yapılarak gramaj ve hijyen kurallarına uyulması konusunda bilgiler verdik. Burada amacımız fırınların hijyen kurallarına uyması ve vatandaşlarımızın daha steril ortamda güvenilir bir şekilde ekmeklerini almasını sağlamak" dedi.
SAPANCA GAZETESİ

AHMET YILDIZ YATILI ERKEK KUR'AN KURSUNDA EĞİTİM ÖĞRETİM BAŞLADI
SUÇ ÖRGÜTÜNE YÖNELİK OPERASYON: 12 GÖZALTI
SAPANCA'DA ÖZEL BİREYLER DOYASIYA EĞLENDİ
SAPANCA GENÇLİK MERKEZİ ÖZEL BİREYLER İÇİN ETKİNLİK DÜZENLEDİ
ANESTEZİ UZMANI MAHSUM MAZLUM MENTEŞ HİZMET VERMEYE BAŞLADI
