SAPANCA'YI EN GÜZEL ONLAR GÖRÜNTÜLEDİ

Sakarya Üniversitesi Sapanca Meslek Yüksekokulu tarafından düzenlenen "Benim Gözümde Sapanca" fotoğraf yarışmasının sergi ve ödül töreni gerçekleştirildi.

Etkinliğin açılış konuşmasını yapan Halkla İlişkiler Bölüm Başkanı Servet Sezgin, "Bu sene bir ilki yaşıyoruz. Fotoğrafa meraklı liseli gençlerimiz de; bu etkinliğe dahil olsun, Sapancamızın gelecek nesillere aktarılacak fotoğraflarını çeksinler istedik. 'Benim Gözümde Sapanca' ve 'Liseli Gözünden Sapanca'  fotoğraf yarışmamıza toplam 170 fotoğraf katıldı. Değerli seçici kurul üyelerimiz ile birlikte yaptığımız değerlendirmede 31 eser ödüle ve sergilenmeye layık bulundu. Bu vesile ile burada toplandık. Emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

Törende konuşmaların ardından gerçekleştirilen ödül töreninde, dereceye giren yarışmacılara ödülleri takdim edildi.

Yarışmada genel kategorisinde birinci Hasan İçel, ikinci Mustafa Yiğit, üçüncü ise Orhan Bektaş oldu.

Özel kategorilerde ise; Gülay İlhan Sapanca MYO Özel Ödülü, Bahadır Ulukaya Sakarya Büyükşehir Belediyesi Özel Ödülü, Bahadır Ulukaya Sakarya Büyükşehir Belediyesi Özel Ödülü, Berat Fehmi Akkaya Sakarya Büyükşehir Belediyesi Özel Ödülü, Beytullah Çelik Sakarya Büyükşehir Belediyesi Özel Ödülü, Songül Eren SAGÜSAD Özel Ödülü, Çetin Korkmaz SAKÜT Özel Ödülü, Eren Erenbilge SAYDER Özel Ödülü, Kezban Türkoğlu SOPELİ Özel Ödülü, Nihat Kolunsağ BERCESTE Özel Ödülü, Tekin Özcan BERCESTE Özel Ödülü ve Hafize Zorlu Bıçakcı RAUF Özel Ödülünü almaya layık görüldü.

Lise kategorisinde ise birinci Zeynep Çakıroğlu, ikinci Bahadır Çelik, üçüncü Rümeysa Topçu oldu. Rümeysa Topçu ayrıca Sapanca MYO Özel Ödülüne layık görüldü.

Sapanca MYO'da gerçekleştirilen sergi ve ödül töreni ardından Gazipaşa İlköğretim Okulu'nun kapalı spor salonunda bahar şenliği etkinliği düzenlendi.