SAPANCA'YA YENİ AMBULANS

AK Parti Sapanca İlçe Başkanı Yunus Gümüşel, Sapanca'da hizmet veren ve yetersiz olduğu için sürekli şikayet edilen 112 ambulansının İl Sağlık Müdürlüğü tarafından değiştirildiğini açıkladı.

Alınan bilgiye göre; yaklaşık bir ay önce meydana gelen olayda Sapanca ilçesinde görevli 112 ambulansının il dışı hasta nakli yaptığı sırada motoru yandı. Olay sonrası Sapanca'ya başka bir ambulans gönderildi. Ancak ambulansın eski ve yetersiz olması sebebiyle vatandaşlar durumdan şikayetçi oldu.

YENİ AMBULANS GELDİ

AK Parti Sapanca İlçe Başkanı Yunus Gümüşel, konu hakkında kendilerine de bir çok şikayet ulaştığını ve yaptıkları görüşmeler sonrasında ilçeye yeni ambulans tahsis edildiğini açıkladı.

TEŞEKKÜR

Gümüşel konuya ilişkin yaptığı açıklamada, "Vatandaşlarımızdan gelen ambulansın yetersiz olduğu şikayetleri sonrası sorunun çözümü için harekete geçtik. İl başkanımızın da bilgisi dahilinde konuyu İl Sağlık Müdürümüz Aziz Öğütlü'ye ilettim. Sağ olsunlar kendileri sorunu çözüp ilçemize yeni ambulans tahsis etti. Vatandaşımıza hizmet ve sorunun çözümü noktasında İl Başkanımız Fevzi Kılıç başta olmak üzere İl Sağlık Müdürü Aziz Öğütlü ve İlçe Sağlık Müdürümüz Arzu Ayan Bostancı'ya vatandaşlarımız adına teşekkür ediyorum" dedi.