SAPANCA'YA HOŞ GELDİN BEBEK

Sapanca Belediye tarafından yürütülen proje kapsamında "Hoş Geldin Bebek" ziyaretleri devam ediyor.

Sapanca Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü personeli ilçede yeni doğan bebekleri ziyaret edip geçmiş olsun dileklerinde bulunuyor ve ailelere hediyelerini takdim ediyor.

"Hoş Geldin Bebek" projesi ile amaçlarının ailelerin sevinçlerine ortak olmak olduğunu belirten Sapanca Belediye Başkanı Özcan Özen, "Bizler aile kültürüne çok önem veren büyük bir medeniyetin fertleriyiz. Ortak duygu ve sorumluluk ile imkanlar doğrultusunda iyi günde de kötü günde de halkımızın yanında olmaya devam edeceğiz. Temennimiz ve inancımız bu minik yavrularımızın her biri vatanımız ve milletimiz için başarılı birer fert olarak ileride çeşitli hizmetler vermeleridir. Bu nedenle bizlere düşen sorumluluk ve görev, onlar için daha güzel, daha yaşanılır bir dünya bırakmaktır. Ayrıca bu güzel bebekleri dünyaya getiren ve onlar için büyük fedakarlık gösteren annelerimizi de kutluyor ailelerine hayırlı olsun dileklerimde bulunuyorum" dedi.

Belediye yetkililerinden yapılan açıklamada ise bebek sahibi olan ailelerin ya da yakınları tarafından Belediyesi Basın Yayın ve Halkla ilişkiler Müdürlüğü'ne 0850 224 54 54/100 nolu telefon üzerinde bilgi verilmesi ricasında bulunuldu.