SAPANCA TURİZM MYO'DAN 2 MADALYA

Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Sapanca Turizm Meslek Yüksekokulu, 7. Alanya Belediyesi Altın Kepçe Uluslararası Yemek Yarışması'nda 2 madalya birden aldı.

İngiltere, Filistin, Venezüella, Romanya, Hırvatistan, Portekiz ve Türkiye'den 753 yarışmacının katıldığı Alanya Belediyesi Altın Kepçe Uluslararası Yemek Yarışması, Antalya'nın Alanya ilçesinde gerçekleşti.

3 gün süren yarışmada Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Sapanca Turizm Meslek Yüksek Okulu Otel Lokanta ve İkram Hizmetleri Aşçılık Programı Aşçılık 1. Sınıf Öğrencilerinden İlayda Kodak restoran tatlı tabağında 1. olarak altın madalya kazanırken ana yemek dalında ise Ahmet Ali Baş ikinci olarak gümüş madalya kazandı.