SAPANCA, SÖĞÜTLÜ'DE COŞTU: 4-1

Sakarya Süper Amatör Lig A Grubu Lideri Sapancaspor, Söğütlüspor karşısında ilk yarısını 1-0 mağlup kapattığı maçtan ikinci yarıda 4 gol atarak 4-1 galip ayrıldı.

Temsilcimiz Sapancaspor, ligin 20'nci haftasında Söğütlü'de Söğütlüspor'un misafir oldu.

Karşılaşmanın ilk dakikalarından itibaren maça üstünlüğünü koyan temsilcimiz karşı kalede ilk ciddi pozisyonuna19'uncu dakikada girdi. Frikik atışından gelen topa kafasıyla dokunan Erman'ın vuruşu az farkla auta çıktı. 25'inci dakikada ise Soner'in ortasına Şenol vuramadı. 29'uncu dakikada ise ev sahibi ekip Hüseyin Selçuk'la 1-0 öne geçti. 45'inci dakikada Furkan'ın vuruşu kalecide kaldı ve maçın ilk yarısı 1-0 Söğütlüspor'un üstünlüğüyle sonra erdi.

2'nci yarıya hızlı başlayan yine temsilcimiz Sapancaspor oldu. İkinci yarının hemen başında Sapancaspor'da Furkan'ın vuruşu auta çıktı. 69'uncu dakikada ise maçın başından beri beklenen golümüz geldi. Kornerden gelen topa önce Üsame kafasıyla dokundu. Topu önünde bulan Arda ise affetmedi ve topu ağlara göndererek durumu eşitledi. 71'inci dakikada bu kez sahneye Soner çıktı ve skoru 2-1 yaparak ekibimizi öne geçirdi. 73'üncü dakikada Kamil'in uzun pasında kaleciyle karşı karşıya kalan Furkan farkı ikiye çıkardı ve skor 3-1 oldu. 88'inci dakikada İshak'ın aşırtmasında topla buluşan Kamil maçın skorunu ilan etti ve karşılaşma 4-1 Sapancaspor'un üstünlüğüyle sona erdi. Puanını 51'e yükselten Sapancapor liderliğini sürdürdü.

SÖĞÜTLÜSPOR: 1 - SAPANCASPOR: 4

Saha: Söğütlü

SAPANCASPOR: İker, Şenol, Üsame, Hami, Kamil, Eymen, Arda, Celalettin, Furkan, Errad, İdris Soner

ANTRENÖR: Hakan Dursun

SÖĞÜTLÜSPOR: Aykut, Abdurrahman, İlker, Selahattin, İsmail, Eren, Hüseyin, Taha, Salih, Eyyüp, Fatih

ANTRENÖR: Fevzi Çapkınlar

GOLLER: Dk.29 Selçuk (Söğütlüspor), dk.69 Arda, dk.71 Soner, dk.73 Furkan, dk.88 Kamil (Sapancaspor)