SAPANCA SGM'DE YENİ DÖNEM BAŞLADI

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi bünyesinde hizmet sunan Sapanca Sosyal Gelişim Merkezi'nde yeni dönem kursları başladı.

"19 FARKLI BRANŞA1500 ÖĞRENCİ KAYIT YAPTIRDI"

Sapanca SGM olarak veli ve öğrencileri memnun etmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirten Sapanca SGM İdari Sorumlusu Macit Özçelik, "Kayıt dönemi boyunca yaşadığımız yoğunluktan sonra anladık ki, Sapanca halkı SGM'yi artık ailesinin bir parçası olarak görüyor. Yine kayıtlarımız esnasında velilerimize yaptırdığımız anketlerde, merkezimizin çocuklarının sosyal gelişimine fayda sağladığını açık yüreklilikle ifade ediyorlar. Kurslarımıza 19 farklı branşta 1500 öğrenci kayıt yaptırdı. Veli ve öğrencilerimizi memnun etmenin mutluluğunu SGM ailesi olarak biz de derinden yaşıyoruz" dedi.

"ÖĞRENCİLERİMİZİN BOŞ VAKİTLERİNE TALİBİZ"

Özçelik açıklamasını, "Yoğun talep olduğu için hafta içi belirli günlerde kurs açmak zorunda kaldık. Hafta sonları öğrencilerimizin boş vakitlerini verimli ve kalıcı hale getirebilmek için çalışıyoruz. Öğrencilerimizin boş vakitlerine talibiz" şeklinde tamamladı.   

KURSLAR

Yeni eğitim-öğretim yılında Sapanca SGM'de açılacak tüm branşlar şu şekilde: Kuran-ı Kerim ve Değerler Eğitimi, Kodlama, Akıl Oyunları, İngilizce, Keman, Gitar, Bağlama, Satranç, Drama, Resim, Ritim, Dikkat Atölyesi, Mutfak Atölyesi, Sahne Sanatları Atölyesi, Tasarım-Seramik Atölyesi, Çizgi Film ve Animasyon Atölyesi, Geleneksel Sanatlar Atölyesi (Ebru-Tezhip-Minyatür), Becerikli Eller Atölyesi (Maket Yapımı-Oyuncak Yapımı)