SAPANCA SANAT TİYATROSU SEZONU KAPATTI

Sapanca Sanat Tiyatrosu, çocuk oyunu "Haydi Masallara"yı son kez sahneleyerek sezonu kapattı.

SON OYUN

Sakarya Üniversitesi Turizm Fakültesi Konferans Salonu'nda sahnelenen sezonun son oyununu çocuklar ve veliler ilgiyle izledi. Oyun sonunda sahneye çıkan çocuklar oyuncularla bol bol fotoğraf çekildi. Daha sonra kuliste bir araya gelen ekip üyeleri, pasta keserek sezonu kapattı.

YORUCU SEZON

Tüm ekip arkadaşlarını kutlayan Yönetmen Gürcan Salihoğlu, "Sev Kardeşim ve Haydi Masallara oyunlarımızın düzenli sahnelendiği çok yorucu ve güzel bir sezon geçirdik. Hem Sakarya'da hem de başka illerde oyunumuzu yüzlerce küçük izleyicimizle buluşturduk. Bu çok büyük bir emeğin sonucudur. Herkese çok teşekkür ederim. Şimdi biraz dinlenelim, önümüzdeki sezon daha hareketli geçecek" dedi.

ÖNÜMÜZDEKİ YIL DEVAM EDECEK

Kamer Yıldız Ok ve Okan Çabalar'ın yazdığı ve Gürcan Salihoğlu'nun yönettiği oyunun kadrosunda Ebru Kaya, Emel Çubukçu, Gülşen Özdemir, Gökhan Kösemen, Hüseyin Dayıcık ve Namık Alpay yer aldı. Oyunun sahne tasarımını Gökhan Kösemen, ışık tasarımını ise Çağrı Turgay Ustaoğlu yaptı. Teknik kadrosunu Batıkan Köseoğlu, Ecem Eryılmaz ve Nihan Yalçın'ın oluşturduğu oyun önümüzdeki sezon sahnelenmeye devam edecek.