SAPANCA SAMEK'TE KAYITLAR BAŞLIYOR

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Meslek Eğitim kurslarında yeni dönem kayıtları 2 Ocak Çarşamba günü başlıyor.

Kayıtların www.sakarya.bel.tr adresinden online olarak yapılabileceğini aktaran Yaygın Eğitim Şube Müdürü Halide Kama, tüm Sakaryalıları SAMEK'lere davet etti.

Kama, "SAMEK merkezlerimize olan ilgi her geçen gün artıyor. Kursiyerlerimiz hem yeteneklerini keşfediyor hem de ev ekonomilerine katkılar sağlıyor. Merkezlerimizde ortaya çıkarılan eserleri bizleri fazlasıyla memnun ediyor. Bu yılda başarıyla ilk dönemimizin sonuna geldik. İnşallah 2. dönemde de aynı ciddiyet ve anlayışla çalışmalarımız sürecek. Şehrin markası haline gelen SAMEK kurslarımızın yeni dönem kayıtlarına tüm hemşerilerimiz davetlidir" dedi.

Son gün 11 Ocak Cuma

Kurslar için kayıt detaylarını paylaşan Kama, "Kurslarımıza kayıt yaptırmak isteyen vatandaşlarımız, 11 Ocak Cuma gününe kadar kimlik bilgileriyle www.sakarya.bel.tr adresinden başvuru yapabilecek. Kursiyerler mesai saatleri içerisinde nüfus cüzdanı fotokopilerini başvuru yaptırdıkları kurs merkezine teslim ederek kayıtlarını tamamlayacak. Bir kursiyer en fazla iki branşa kayıt olabilecek. Kurslarla ilgili ayrıntılı bilgi almak isteyenler (0264) 277 07 96 numaralı telefonu arayabilirler" ifadelerini kullandı.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Yaygın Eğitim Şube Müdürlüğü Sanat ve Meslek Eğitimi'nde 2. dönem Sapanca'da açılacak olan branşlar şu şekilde:

Sapanca: Arapça, İngilizce, Almanca, Güzel Konuşma ve Diksiyon, Bilgisayar İşletmenliği, Butik Pasta ve Kurabiye Yapımı, Türk ve Dünya Mutfağı, İtalyan Mutfağı, Pasta Hamur İşi Tatlı Yapımı.