SAPANCA OLGUNLARIN ŞAMPİYONU EFSANE GÜLDİBİ

5. Sapanca Belediyesi Olgunlar Turnuvası'nda şampiyon Efsane Güldibi oldu.

Yaklaşık 3 hafta süren turnuvada zorlu karşılaşmaların ardından final müsabakaları oynandı. 14 Temmuz gecesi oynan ilk mücadelede Avukatoğlu Ekmek ve Filoğlu takımları karşı karşıya geldi. Maçtan 5-4 galip ayrılan Filoğlu turnuvayı 3'üncü olarak tamamladı.

Gecenin final müsabakasında ise Efsane Güldibi ve Şirinspor takımları karşılaştı. Maçı 2-0 kazanan Efsane Güldibi 5. Sapanca Belediyesi Olgunlar Turnuvası'nın şampiyonu oldu.

Turnuvanın başından sonuna kadar emeği geçen, başta Belediye Spor Müdürü Emre Kibar olmak üzere katılan takımlar ve turnuvada görev alan belediye personeline teşekkür eden Sapanca Belediye Başkanı Aydın Yılmazer, dereceye giren takımları tebrik etti.

Konuşmalar sonrası düzenlenen ödül töreninde takımlara kupa ve hediyeleri, Belediye Başkanı Aydın Yılmazer, AK Parti İlçe Başkanı Yunus Gümüşel, Belediye Başkan Yardımcısı Özcan Yavuz, Sapanca Esnaf Odası Başkanı İsmail Tanta, Sapanca Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Osman Kubilay, Muhtarlar Derneği Başkanı Tolunay Kösemen ve protokol üyeleri tarafından verildi.

Turnuvada ayrıca; En iyi kaleci seçilen Efsane Güldibi takımından Volkan Yazıcı, gol kralı olan Şirinspor'dan Fatih Engin, en iyi oyuncu seçilen Efsane Güldibi takımından İlyas Asan ve En centilmen takım seçilen Onduline Avrasya'ya çeşitli hediyeler takdim edildi.