SAPANCA'NIN VAZGEÇİLMEZLERİNDEN

Sapanca'nın kaliteli yemek denince akla ilk gelen lokantalarından olan Merkez Lokantası, yemeklerindeki lezzetinin yanında personelinin müşteriler ile olan yakın ilgisi ve güler yüzü ile adından sıkça söz ettiriyor.

Sapanca'nın en eski lokantalarından olan Merkez Lokantası, karnınız acıktığında aklınıza ilk gelen adreslerden. Hüseyin Temel'in sahibi olduğu lokantada yıllardır değişmeyen en büyük özellikler ise yemeklerdeki lezzetin dışında, kendinizi evinizde hissettiren samimiyet ve güler yüz.

İYİ İNSAN OLMAK

Hayırsever kişiliği ile de bilinen Hüseyin Temel, sadece yemek satmadıklarını söylüyor ve ekliyor, "Yemek sektöründe hijyen, lezzet ve buna benzer olmazsa olmazlar var ama asıl olmazsa olmaz, işini severek yapmak, lokantaya gelen misafirlerine iyi davranmak. Yani her şeyin para olmadığını bilerek iyi insan olmak."

YEMEKLERE SEVGİMİZİ KATIYORUZ

Tüm gün işinin başında olduğuna dikkat çeken Temel, "Burada çalışan tüm ekip arkadaşlarımız aile gibidir. Aramızda kötü ve art niyetli insanlar hiçbir zaman yer alamaz. Lokantanın sahibi olabilirim ama sabah 6'dan akşam geç saatlere kadar buradayım. Hep birlikte en iyi hizmeti vermek için mücadele ediyoruz. Yemeği sadece pişirmiyor içine sevgimizi katıyoruz" dedi.