SAPANCA MYO MEZUNLARI DİPLOMALARINI TÖRENLE ALDI

Sapanca Meslek Yüksekokulu, Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi (SUBÜ) adı altında ilk mezunlarını verdi.

SUBÜ bünyesinde bulunan fakülte, yüksekokul ve meslek yüksekokulları ile birlikte gerçekleştirilen törende; Sapanca Meslek Yüksekokulu 2018-2019 eğitim yılı mezunları Esentepe Kampüsü Spor Bilimleri Fakültesi Stadyumu'nda mezuniyet yemini gerçekleştirerek diplomalarını aldılar.

2018-2019 eğitim yılında 200 mezun veren Sapanca MYO'da okul ve bölüm birincilerine okul öğretim üyeleri tarafından plaket ve belgeleri verildi.

Okul birincisi Büşra Erdoğan'a plaketini ve belgesini Okul Müdürü Prof. Dr. Oğuz Türkay, Pazarlama Program birincisi Asena Özdemir'e plaketini ve belgesini Dr. Öğr. Üyesi Yakup Köseoğlu, Halkla İlişkiler ve Tanıtım Program birincisi Kübra Öz'e plaketini ve belgesini Öğr. Gör. Servet Sezgin, Muhasebe ve Vergi Uygulamaları Bölümü birincisi Fatma Kızıldağ'a plaketini ve belgesini Dr. Öğr. Üyesi Hatice Sarıaltın,  Peyzaj ve Süs Bitkileri Bölüm birincisi Esen Hekimci'ye plaketini ve belgesini Öğr. Gör. Nurettin Kartal, Dış Ticaret Bölüm birincisi Ceyda Bolat'a plaketini ve belgesini Dr. Öğr. Üyesi Asena Boztaş, Bankacılık ve Sigortacılık Bölümü birincisi Büşra Erdoğan'a plaketini ve belgesini ise Öğr. Gör. Esra Çelik verdi.

Törende belge takdiminin ardından öğrenci andı okundu. Keplerin havaya atılmasının ardından, havai fişek gösterisi gerçekleşti.