SAPANCA LİDERLİK KOLTUĞUNA OTURDU

Sakarya Süper Amatör Lig A Grubunda Sapanca Gençlikspor, sahasında grubun lideri Hendek Dereköyspor'u 2-1 mağlup etti. Temsilcimiz bu galibiyetle 4. Haftada liderlik koltuğuna oturdu.

Sapanca Gençlikspor, ligin 4. Haftasında sahasında Hendek temsilcisi Hendek Dereköyspor'u misafir etti.

NECMİ KÖSEMEN'İ UNUTMADILAR

Sapanca Atatürk Stadında oynan karşılaşmada; geçtiğimiz günlerde kalbinden ameliyat olan Sapancaspor'un efsane futbolcularından Necmi Kösemen'i unutmayan futbolcular sahaya "Geçmiş Olsun Büyük Kaptan Foto Necmi" pankartıyla çıktı.

Atilla Karaoğlan, Murat Taşlılar, Mustafa Altuntaş hakem üçlüsünün yönettiği maçta temsilcimiz Sapanca Gençlikspor sahada; İlker, Kamil, Usame, Meust, Yasin, Arda, Burak, Bedirhan, Aykut, İshak ve Muhammet 11'i ile yer aldı.

Misafir Hendek Dereköyspor ise sahaya; Furkan, Fatih, Beytullah, Kayhan, İlker, Samet, Uğur, Halis, Hasan, Onur ve Hüseyin 112i ile çıktı.

Sapanca Gençlikspor, maçın 20'nci dakikasında İshak'ın attı golle 1-0 öne geçti. 26'ncı dakikada ise misafir ekip kazandığı penaltı atışını auta atınca gol olarak değer kazanmadı. Maçın 43'üncü dakikasında ise Hendek Dereköyspor'da Onur eşitliği sağlayan golü attı ve ilk yarı 1-1 eşitlikle sonuçlandı.

Maçın ikinci yarısında ise Sapanca Gençlikspor'da Aykut sahneye çıktı ve 77'nci dakika takımımızın 2'nci ve galibiyet golünü kaydetti. 2-1 ona eren maç sonrası temsilcimiz Sapanca Gençlikspor 10 puana yükselerek liderlik koltuğuna oturdu.

 [aa1]