SAPANCA İLKOKULU'NDA KARNE TÖRENİ

Sapanca İlkokulu'nda karne dağıtım töreni Kaymakam Bilgehan Bayar ve Milli Eğitim Müdürü Mehmet Nuri Dede'nin katılımıyla gerçekleşti.

2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı'nın sona ermesi sebebiyle Sapanca İlkokulu'nda karne dağıtım töreni düzenlendi. Velilerin yoğun katılım gösterdiği karne törende Kaymakam Bayar tek tek öğrencilere karnelerini verdi, başarılarından dolayı tebrik etti. Öğretmenlere ise özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Velilere çocukları için tatilde yapabilecekleri aktiviteler hakkında önerilerde de bulunan Bayar, "2018-2019 eğitim öğretim yılını geride bırakırken bu süreçte emeği geçen öğretmenlerimizi, velilerimizi, idarecilerimizi, öğrencilerimizi ve eğitim camiasında görev alan tüm personelimizi özverili çalışmalarından dolayı tebrik ediyorum. Eğitime gönül veren herkesi tek tek selamlıyor; mutlu, sağlıklı, huzur dolu bir yaz tatili geçirmenizi diliyorum"  dedi.

Daha sonra yıl içinde veliler arasında yapılan "Veliler Okuyor Projesi" ödül ve katılım belgeleri ile derslerinde başarılı performans gösteren öğrencilere madalyaları dağıtıldı.