SAPANCA HACIMERCANSPOR SEZONU AÇTI

1. Amatör Küme temsilcimiz Hacımercanspor, sezon açılışında karşılaştığı Kazımpaşa Birlikspor'u 3-2 mağlup etti. Teknik Direktör Bayram Ay, futbolseverlerin bu sezon şampiyon olmak için oynayan bir takım izleyeceklerini söyledi.

Kırkpınar sahasında oynanan maça temsilcimiz Sapanca Hacımercanspor; Gökhan, Sebahattin, Tolga Meşe, Levent, Ali, İbrahim, Hasan, Tufancan, Enis, Özcan ve Tolga 11'İ ile çıktı. Konuk ekip Kazımpaşa Birlikspor ise Sercan, Sefa, Kubilay, İbrahim, Gökhan, Özcan, Alper, Yaman, Yüksel, Sinan ve Erdem'den oluşan kadrosuyla sahada yer aldı.

Karşılaşmadan; oyuna sonradan dahil olan Berkan'ın 2 golü ve İbrahim'in golleriyle 3-2 galip ayrılan ekibimiz yeni sezon için umut verdi.

Hacımercanspor Kulüp Başkanı Metin Mercan karşılaşmayı Kazımpaşa Birlikspor Başkanı Gürkan Gülseven ile birlikte izledi.

Hacımercanspor'un mevcut kadrosu ve yeni transferleri ile çok daha güçlü bir ekip haline geldiğini belirten Teknik Direktör Bayram Ay, Sapanca Gazetesi'ne yaptığı açıklamada, hedeflerinin gruptan birinci çıkarak şampiyon olmak olduğunu söyledi.

Sporun gençleri kötü alışkanlıklardan uzak tutmak için en güzel uğraş olduğuna dikkat çeken Ay, "Tamamı kendi bölgemizden kardeşlerimizle bir yola çıktık. Bir yandan sportif başarı bir yandan ise gençlere faydalı olmak isitiyoruz. Sportif faaliyetlere uğraşan gençlerimiz kötü alışkanlıklardan uzak duruyor. İşte buda bizleri yaptığımız işte en mutlu eden konu" dedi.

Ay, açıklamasını şöyle sürdürdü:

"Haftada 2 idman ve hazırlık maçı gerçekleştiriyoruz. Maç oynadığımız tüm kulüpler kendi ligimizde farklı gruplarda mücadele ediyor. Yani hazırlık maçları eksiğimizi fazlamızı olabilecek en güzel şekilde gösteriyor. Biliyorsunuz Hacımercan'da yapılan spor tesisi yakın bir zamanda tamamlanacak. Sahamızda tamamlandığında Süper Amatör Lig'e çıkmak için önümüzde hiçbir engel kalmayacak. Bizlere olan desteği sebebiyle Başkanımız Metin Mercan'a tekrar teşekkür etmek istiyorum."