SAPANCA GENÇLİKSPOR'DA TOPLU İMZA TÖRENİ

Bu sezon TFF 3.Lig'de mücadele edecek olan temsilcimiz Sapanca Gençlikspor, yeni transferlerini düzenlediği toplu imza töreni ile duyurdu.

HABERİN RESİMLERİ İÇİN TIKLAYINIZ

Sapanca Gençlikspor Kulüp Başkanı Adil Köseoğlu, şampiyonluk için yeniden yapılanmaya gittiklerini ve sıfırdan kadro kurduklarını açıklamıştı.

Sapanca Gençlikspor'un merak edilen transferleri, Sapanca Atatürk Stadyumu'nda yapılan toplu imza töreni ile duyuruldu. Teknik Direktörlüğe getirilen Tuğrul Metin ve yardımcıları da törende resmi imzayı attı. Diğer yandan törene altyapı futbolcu ve teknik ekipte katıldı. Kadroya katılan her futbolcu tek tek kürsüye çağrılırken, Sapanca Gençlik Spor başkanı Adil Köseoğlu tanıdık bir isimi anons etti. Başkan Köseoğlu'nun arkadaşı olduğu öğrenilen Beşiktaş'ın geçtiğimiz sezon teknik direktörlük görevine getirdiği Önder Karaveli, Sapanca'da düzenlenen imza törenine katıldı. Kısa bir konuşma yapan Önder Karaveli, eski oyuncularının da yer aldığı Sapanca Gençlikspor'a TFF 3. Lig'de başarılar diledi.

İmza töreni sonrasında sanatçı Hasan Yılmaz konser verdi.

İşte temsilcimizin transferleri:

KALECİ: Ulaş Bayram, Emre Yılmazer ve Oğuzhan Dertli

STOPER: Gökhan Açıkgöz, Mert Özkan, Cankut Atasoy, İsmail Bakkal, Ömer Hattab Kaymak

SOL BEK: Vedat Saygı ve Eren Koskun

SAĞ BEK: Müslüm Yat ve Semih Ceylan

ORTA SAHA: Hüseyin Teker, Talha Bulut, Halitcan Yerlikaya, Özgür Kedikli, Doğukan Taş, Kazım Yakmaz, Eralp Akkuş ve Emirhan Türkmen

FORVET: Uğur Uğur, Habip Biçer, Ali Helvaci, Okan Özveren, Alperen Kahraman, Bozan Uymaz