SAPANCA DEMİR'İ 5 GOLLE BÜKTÜ

Sakarya Süper Amatör Lig B Grubunda Sapanca Gençlikspor sahasında Tüvasaş Demirspor'u 5-2 mağlup etti.

Son haftalarda aldığı farklı galibiyetlerle adından söz ettiren temsilcimiz Sapanca Gençlikspor ligin 9'uncu haftasında Sapanca Atatürk stadında Tüvasaş Demirspor'u misafir etti.

Her zaman olduğu ligi maça hızlı başlayan temsilcimiz 3'üncü dakikada Ömer Faruk'la skoru 1-0 yaptı. 10'uncu dakikada ise yine Ömer Faruk kaleyi yokladı ancak kaleci topu kornere çeldi. 17'nci dakikada ise Gökhan skoru 2-0 yapan isim oldu. 18'inci dakikada kornerden gelen topa Gökhan'ın sert şutunda rakip takım kelecisi gole izin vermedi. 36'ncı dakikada Ömer Faruk rakip savunmayı bir bir geçerek topu Gökhan'a alda at dercesine pas verdi. Gökhan'da topu ağlara göndererek skoru 3-0 yaptı. 39'uncu dakikada rakip savunmanın arasına giren Cihan topu elde etti ve Ömer Faruk'a ulaştırdı. Ömer Faruk'un kaleye şutu ise az farkla dışarı çıktı. İlk yarının son golü Cihan'dan geldi. 44'üncü dakikada topla ceza sahasına giren Cihan önce tek tek defansı daha sonra ise kaleciyi çalımlayarak topu boş kaleye gönderdi ve ilk yarının skorunu ilan etti. 4-0

İKİNCİ YARI

Sapanca'da maçın ikinci yarısına Demirspor etkili başladı. 48'inci dakikada Demirspor'da Furkan'ın penaltı golü maça heyecan taşıdı. Demirspor bu golden sonra Furkan ile önemli pozisyonlar kaçırırken, sapanca ilk yarıdaki oyununun gerisinde kaldı. 77'de Demirspor adına yine Furkan uzaktan attığı golle skoru 4-2'ye getirdi. Sapanca'nın Cihanla direğe takıldığı bu yarıda son sözü yine Sapanca adına, oyuna sonradan giren Mustafa söyledi. 90+1'de Mustafa maçın skorunu 5-2 olarak ilan etti.

22 PUAN 44 GOL

Temsilcimiz bu skorla puan tablosunda puanını 22'ye gol sayısını ise 44'e yükseltti. Adapazarıspor'un ligden çekilmesi sebebiyle önümüzdeki haftayı dinlenerek geçirecek olan temsilcimiz puanını 25'e attığı golü ise 47'ye yükseltecek. Temsilcimiz ilk yarıdaki son maçını ise 8 Aralık Pazar günü kendi sahasında Karasu Yalıspor'la oynayacak.

SAPANCA GENÇLİKSPOR: 5 – TÜVASAŞ DEMİRSPOR: 2

HAKEMLER: Levent Gümüşdere, Erdi Öz, Abdulsamed Yeşilbaş,

SAPANCA GENÇLİKSPPOR: Harun, Oğuzhan, Gökhan, Caner, Anıl, İdris Soner (Recep), Cihan (Mustafa), Ömer Faruk, Hami, Murat, Üsame (İsmail)

ANTRENÖR: İsmail Yılmaz

TÜVASAŞ DEMİRSPOR: Bilal, Yusuf (Sinan), Muhammet, Hakan, Ethem, Fetullah, Alican Berk (Güven), Muhammet, Furkan, Murat, Ethem (İlker)

ANTRENÖR: Mehmet Ali Çalışkan

GOLLER: Dk.3 Ömer Faruk, dk.17-39 Gökhan, dk.44 Cihan, dk.90+1 Mustafa (Sapanca Gençlikspor), dk.48-77 Furkan (Tüvasaş Demirspor)