SAPANCA'DA YAZA HAZIRLIK DEVAM EDİYOR

Sapanca Belediyesi'ne bağlı ekipler ilçenin muhtelif yerlerinde çalışmalarını aralıksız olarak sürdürerek yaz sezonuna hazırlık yapıyor.

Sapanca Belediyesi; Park Bahçeler, Temizlik İşleri ve Fen İşleri işlerine bağlı ekipler ilçe genelinde çalışmalarına hız verdi.

Çalışmalar hakkında bilgi veren Temizlik İşleri Müdürü Emin Şirin, "Kentimizin ana arterlerinde çalışmalarımıza başladık. Çevre ve peyzaj çalışmalarımız devam ediyor. Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerde ihtiyaç olan noktaların öncelik sıralarına göre çalışmalarını planlamış durumdalar. Özellikle kış aylarında yağmurun sürüklediği çöpler, çamur birikintileri ve düşen yapraklardan dolayı su giderlerinde tıkanıklar oluşmuştu. Öncelikli olarak bu alanları temizliyoruz" dedi.

Fen İşleri'ne bağlı ekipler ise malzeme serim ve yama çalışmalarına devam ediyor.

Ekipler; Kuva-i Milliye Parkı'nda bordür boyamaları, çimlerin biçimi, ağaçların budanması, direklerin ve oyun guruplarının boyama işlemlerini tamamladı. Teknik Anadolu Lisesi ve Sinan Göksun İlkokulu bahçelerinin bakımları, Yanık otoban altı ve bağlantı yoluna malzeme serimi, ilçe genelinde moloz alımları, Gazipaşa Mahallesi bordür tamiri, çarşı içi kanal temizliği, Uzunkum Yürüyüş Yolu çevre düzenlemesi, yazılı duvarların tekrar boyama işlemleri, alt geçitlerin boyama çalışmaları gibi pek çok alanda ise çalışmalar devam ediyor.