SAPANCA'DA SİNEMA FİLMİ ÇEKECEKLER

Sakarya Yazarlar Şairler Kültür Derneği (SAYBİR) Yönetim Kurulu Üyesi Ayhan Akgül, 90 kişilik genç bir kadro ile Sapanca'da sinema filmi çekecek.

Senaryosunu Ensar Kurt'un yazdığı, yönetmenliğini Ayhan Akgül'ün yaptığı "Bu Benim Öyküm" isimli sinema filminin çekimleri Sapanca'da gerçekleşecek.

UYUŞTURUCU SORUNU

Çekilecek olan sinema filminin konusu olarak açıklamalarda bulunan Yönetmen Akgül, "Ben ve ekibim zor olanı başarmak için uğraşıyoruz. Çekimlerini Sapanca ve çevresinde yapacak olduğumuz bu sinema filminde uyuşturucu batağına düşmüş gençler ve ailelerini anlatan farklı bir senaryo ile insanların karşısına çıkmak istiyoruz. Sakarya ve Sapanca'da yaptığımız araştırmalarda bu sorunla mücadele eden birçok ailemizin olduğunu gördük. Kanayan bu yaraya parmak basmak adına üzerimize düşeni şahsım ve sinema ekibimiz olarak yapmak istiyoruz" dedi.

KADRO

Sanat Danışmanlığını Yasemin Üstün'ün yapacağı filmde, Hakan Kahraman, Selçuk Kut, Yasemin Üstün, Eren Künbet, Sude Avcı, Sümeyye Nur Göksügüzel, Erva Göksügüzel, Melike Selvi, Ece Kılıç, Mehmet Umman, Furkan Ön, Sude Delen, Gülhanım Koyuncu, Hüseyin İşci, Dilek Kartal Avcı, Nilay Dardağan, Nermin Yıldırım, Kadir Yıldırım, Arzu Selçuk, Emirhan Temiz, Berat Dincer Serhat Demirci, Neslihan Aracı ve Sıla Yaren Kurtul rol alacak.